Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Ok oto kolejna zabawa z BabsJaka ? Fryzjerska Babs - wykorzystamy twój talent E nie wiem czy to dobry pomysł nie użyalam jeszcze swojego talentuDobry, kto by nie chciał nowej fryzury - Ja na pewno bym chciał I inni użytkownicy też ?Na tym własnie ta zabawa ma polegać zrobisz każdemu nową fryzurę OK To kto by chciał Lista kilentów Cuhnus]Avan Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Out of Odder Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Jeszcze nie wiem czemu, ale - Cygnuzzz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 26, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Hm co tak ślabo dzecinki, ale Cygnus szykuj sie na Dredy w stylu Babs A kto chce fryzurkę wojownika Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Out of Odder Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Avan. Pasuje mu to-to do maczety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 OK Zatam avan cisch i fryzurka bushido a dla kogo ta fryzukra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts