Nemo Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Cześć. Brony lv 16 z tej strony. Interesuję się fantastyką. Lubię RPG, zwłaszcza serię The Elder Scrolls. Muzycznie siedzę w metalu, ambiencie, oraz folku i nurcie Dark independent. Fenomenem MLP zainteresowałem się wcześnie, bo na początku 2011 roku. Kucyki z przerwami prześladują mnie do teraz. Lubię Lunę, Drżypłoszkę i Octavię. Cześć raz jeszcze i pytajcie o co chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Siemanko Stary wyjadacz już trochę rozumiem Ale nie wymawiaj imienia DRŻYPŁOSZKA Jeszcze mnie to tłumaczenie prześladuje. Co się te niecałe 5 lat temu zachęciło do oglądania kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Cześć Dobrze, już nie będę ;3. A co mnie do kucyków przyciągało. Hmm... Chęć odmóżdżenia się na początku i alternatywa dla anime. Później ciekawe charaktery postaci i rozbudowany fandom, fanfiki, arty itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Siemeczka! Z jakiego województwa jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Siemeczka! Z jakiego województwa jesteś? Hej :>. Wielkopolska. Kalisz konkretnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Cześć Dobrze, już nie będę ;3. A co mnie do kucyków przyciągało. Hmm... Chęć odmóżdżenia się na początku i alternatywa dla anime. Później ciekawe charaktery postaci i rozbudowany fandom, fanfiki, arty itd. Odmóżdżenie A tu się okazało, że jednak serial bardziej skomplikowany niż się wydawał. A jakie anime lubisz najbardziej? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Witam serdecznie i życzę wspaniałej podróży po Equestrii. Pozdrawiam Kalisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) W jakie gry grasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się