Xyz Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Osoby które (aktualnie) grają w Dotę: 1. Xyz 2. Braeburn 3. Bonifacus 4. ... (dopisywać się w tym wątku!) Teraz można się umówić na jakiś meczyk (np. przeciwko AI), by sobie poprzypominać co i jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Trzy sprawy .... 1. Jakaś konkretna data? 2. Hamachi, gameranger? 3. Granie przeciwko AI to tylko na oszalałe, bo tak to zabawy nie ma ^^ *1. W tym tygodniu i następnym raczej całe dnie będę dostępny... EDIT: Ja nie gram aktualnie w DotA, grałem swego czasu, teraz co najwyżej jestem beginner EDIT2: W weekendy odpadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 2, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2012 1. Właśnie to chciałem uzgodnić Ja to od pojutrza bym mógł, bo teraz mam router popsuty i ciągle mi internet rozłącza. 2. Preferuję Garenę, chociaż na innych też mogę zagrać. 3. Dałem tylko przykład z tym AI, ale na początek to chyba najlepsza opcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ja jestem dostępny tak naprawdę poniedziałek-niedziela, więc mogę grać cały czas ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Wakacje się kończą, a my niczego sensownego nie zrobiliśmy ;p. Do piątku wciąż jestem jeszcze w Wawie i mogę ciupnąć partyjkę. Godziny 8-14 i jestem upierdliwym noobem, bo stwierdzam tylko hamachi i gameranger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts