Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Którą opcją wyłącza się powiadomienia, że mój znajomy napisał posta w takim, a takim temacie? Denerwujące to jest okropnie. Większość moich powiadomień to te bzdury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 http://mlppolska.pl/notifications/options/Tam masz trochę opcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 Że mam opcje to widzę, ale nie wiem, która odpowiada za coś typu "Powiadamiaj gdy osoba, którą obserwuję odpowie w temacie, w którym pisałam" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Może "Ktoś, kogo obserwuję..." Tam chyba jest kilka takich opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 Wiem, że mam tam opcje noooo ;____; Ja potrzebuję konkretnej odpowiedzi: która z tych opcji za to odpowiada? Bo nie widzę tam napisanego wprost. Są tylko tematy, które obserwują itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) "Ktoś, kogo obserwuję, dodał nowy temat", ewentualnie "Nowa zawartość w miejscu jakie obserwuję" Edytowano Sierpień 23, 2015 przez Nano Shinonome 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 23, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2015 "Ktoś, kogo obserwuję, dodał nowy temat", ewentualnie "Nowa zawartość w miejscu jakie obserwuję"Wielkie dzięki ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Nie ma sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts