Yuzuki Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Nowa praca! No w sumie stara, ale dla was nowa ^^. Ilustracja ta zdobi pierwsze dwie strony mego szkicownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Świetnie, połączenie tego wszystkiego idealnie ze sobą kontrastuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Widze Nyana, hapiflaty (Tak to się pisze?), narwala i dużo innych postaci:lyra2:. Taki zorganizowany chaos. Intryguje mnie trochę dlony róg (Mrok i w nim oko) Ogólnie praca świetna. Jabłonka za pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Intryguje mnie trochę dlony róg (Mrok i w nim oko) To nawiązanie do mojej oryginalnej postaci ten chaos zawiera po trochu z ważnych dla mnie rzeczy x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Co można powiedzieć o Twoich pracach... Masz styl i to naprawdę dobry styl! Są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Dziękuję ^^ Kolejna pracka! Miałam ochotę wykorzystać w jakimś obrazku jeden z moich nowych metalicznych markerów i padło na Lunę Co mogę powiedzieć o tej pracy to to, że nie podoba mi się tło. Po prostu nie umiem kolorować markerami tak, by nie było widać śladów... muszę kumpele wypytać o jej technikę xP I gwiazdki na grzywie zrobiłam w photoshopie, bo nie umiałam znaleźć mojej białej kredki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Praca jest piękna. Może i tło mogło by być lepsze, ale aż tak całości nie przeszkadza. Sama Luna wyszła świetnie. Mam nadzieję że markery będą często wykorzystywane w pracach, bo efekt jaki one tworzą daje wiele możliwości. A co do gwiazdek to nikt nie karci że dorobione w photoshopie (No chyba że jednak komuś to się nie podoba, ale wątpie). Podsumowując, ten rysunek to kawał dobrej roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Luna wyszła świetnie, trzymaj tak dalej. I ponawiam prośbę. Naucz mnie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 No bez przesady przecież to są zdjęcia z equestri ,a nie rysunki przyznaj się kto cię tam wpuścił ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Twoje prace są świetne! Chciałabym żeby chociaż choć trochę twojego talentu przeszło na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dziękuję ^^ Kolejna pracka! Miałam ochotę wykorzystać w jakimś obrazku jeden z moich nowych metalicznych markerów i padło na Lunę Co mogę powiedzieć o tej pracy to to, że nie podoba mi się tło. Po prostu nie umiem kolorować markerami tak, by nie było widać śladów... muszę kumpele wypytać o jej technikę xP I gwiazdki na grzywie zrobiłam w photoshopie, bo nie umiałam znaleźć mojej białej kredki Musiałam kiedyś pomalować 50 obrazków markerami i flamastrami więc mam na to świetną technikę. Aby nie robiły się ślady trzeba bardzo szybko kolorować i się nie zatrzymywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Dawno nic tu nie dawałam, ale pochwalę się swoimi zdjęciami swojej babeczki, którą upiekłam specjalnie na konkurs Zdjęcia do pobrania tu: http://speedy.sh/q2m8e/zdjecia.rar Niestety nie mogę ich umieścić jako obrazki w poście, bo otwierają się w całości, a to dość duże fotki xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts