Bonifacus Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Witam was... Jak większość osób zamierza tutaj publikować swoje rysunki. Będę je wrzucał, gdy mnie natchnie i ogólnie mi się zachce Btw. Nie wszystkie rysunki są kucykowe!!! Pierwszy rysunek nie tak stary, ale stary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Naprawdę niezłe. Tylko chyba trochę nogi ucięło podczas wrzucania rysunku. .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Tak! Wracam z kolejnym niedokończonym (w sensie niepokolorowanym) artem! Wykończenie jest już naprawdę na siłę, bo nie mam czasu, a musiałem w końcu skończyć ten rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Cute :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 RD nie powinna mieć raczej szpiczastego ucha, ale to tylko szczegół jak dla mnie mało istotny. Masz coś jeszcze w stylu militarnym? Jak tak to wstaw. I jeżeli masz to uważaj na skaner czasem potrafi wszystko zepsuć... Czekam na więcej prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 22, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dobra... daję kolejny rysunek, który oczywiście nie jest skończony (pokolorowany) jak 95% moich rysunków UWAGA! - Zawiera śladowe ilości Fallouta i 0% kucyków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 I... kolejny kucykowy art, w którym nie ma ani grama kucyków... chociaż w MLP są smoki... tylko inne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Rawr cute Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Smok jest świetny Jakby go intensywnie pocieniować to byłby jeszcze lepszy ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Tak... mam bardzo dziwny ołówek, którym trzeba się wysilić, by było widać jakiekolwiek cieniowanie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 I... Kolejny, tym razem pokolorowany rysunek! Dashie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Dashieee : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Fenomenalne Rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Fenomenalne Rysunki Aż się zarumienić da na takie komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 I nic dziwnego Rysujesz lepiej ode mnie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Co ja mogę powiedzieć... Is good, Veery good... szczególnie mi się ostatnia Dashie podoba, w ogóle najbardziej mi się Twoje rysunki z Dashie podobają. co do Halo i Fallouta to się nie znam, ale też niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 masz talen do rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Naprawdę super rysujesz, prawie nie ma sie do czego przyczepić ! Tylko ten CM u Dashie na 2 rysunku jakiś krzywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Hey guys... oto kolejny świeżo upieczony art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Fajne, naprawdę fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Mój pierwszy collab z Adalberusem Ja wykonałem postać, a on background i kolorki Jednocześnie zapraszam na mego DA http://bonifacus.deviantart.com/ bo inaczej UMRZECIE :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Świetne, te skarpety mi się bardzo podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Faaajne :3 Mogę ją przerysować na tablecie ? :3 I umieścić w swoim temacie z zapisanym Tobą jako twórcą bazy? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Kopiowanie- jak na tą chwilę udostępniam Hedziowi Ale potem pokaż mi stronę z artem, bo chcę zobaczyć, jak wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Wynik możesz zobaczyć w moim temacie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts