Ever3Tree Napisano Sierpień 27, 2015 Share Napisano Sierpień 27, 2015 Hej, Z racji mojej rozbuchanej konsumpcji i chęci grania w coraz to nowsze i efektywniejsze produkcje (w skrócie - laptop przestał nadążać, a chciałem zagrać w Dying Light czy Wiedźmina 3) coraz mocniej planuję sprzedaż swojego starego sprzętu i kupno nowego. I jeśli pod względem wyboru następcy mojego samsunga nadal bardzo mocno się zastanawiam (chciałbym się zmieścić w przedziale 3500zł), to już sen z powiek mi spędza wycena mojego obecnego lapka.Cudo o którym mówię to bezawaryjny (serio, zero uszkodzeń czy kłopotów technicznych, ani razu nie był serwisowany) Samsung R780. Próbowałem znaleźć jakieś poglądowe ceny za jakie można kupić używane, ale allegro i wszelkie inne tego typu portale milczą. Czy macie jakąś wizję co do pieniędzy, za jakie można go sprzedać?Całkowita ilość pamięci systemowej4,00 GB pamięci RAM Typ systemu64-bitowy system operacyjny Liczba rdzeni procesora2Magazyn Całkowity rozmiar dysków twardych581 GB Partycja dysku (C:)Wolne: 9 GB (ogółem: 291 GB) Partycja dysku (D:)Wolne: 150 GB (ogółem: 291 GB) Dysk nośnika (E:)Dysk CD/DVD Dysk nośnika (G:)Dysk CD/DVDGrafika Typ karty wideoNVIDIA GeForce GT 330M Całkowita dostępna pamięć grafiki2742 MB Dedykowana pamięć grafiki1024 MB Dedykowana pamięć systemowa0 MB Współużytkowana pamięć systemowa1718 MB Wersja sterownika karty wideo8.16.11.8864 Rozdzielczość monitora podstawowego1600x900 Wersja programu DirectXDirectX 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts