KochamChemie Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 (edytowany) WItajcie! Dawno nie było w tym dziale żadnego konkursu, pora to zmienić właśnie w tej chwili? Lubicie spacerować po parku i zbierać kasztany, liście? Jeśli tak, to właśnie trafiliście na okazję stulecia! Uruchomcie wyobraźnię, siądźcie nad surowcem zebranym w parku, lesie, na spacerze i twórzcie! Co dokładnie? Konstrukty z kasztanów i wykałaczek! (pamiętajcie o zasadach BHP!) Zasady są proste, zbieracie owoce kasztanowca w parku( w moim mieście już się pojawiły... dam trochę więcej czasu na konkurs jakby ktoś miał z tym problem) i łączycie je za pomocą plasteliny/wykałaczek w coś...kreatywnego. Zważyłem na fakt, że człowiek, któremu dano za duże pole do popisu ma pewien zastój twórczy, dlatego dam wam trzy kategorie tworzenia.Stwory i potwory! Piękne budowle! Maszyny i konstrukty użytkowe! Jakie są zasady? ... to chyba tłumaczy się samo przez się... Znaleziony surowiec łączycie w różne rzeczy. Ej, w sumie każdy może to zrobić! A, jeszcze jedno... nie jest to konkurs fotograficzny, więc jeśli ktoś będzie miał aparat, który robi zdjęcia o jakości ziemniaka, to pozwolę na dołączenie dodatkowo do kijowego zdjęcia, schematu konstruktu. Daję wam... hmmm... czas do 09.10.15. To dużo czasu... co nie? Planujcie! Używajcie wyobraźni! Zadawajcie pytania! (kto pyta, nie błądzi...) Nie sklaleczcie się podczas tego projektu! Jeśli wiecie, że materiał stawia opór, to załóżcie rękawiczki ochronne(ogrodnicze/budowlane). To tyle z mojej strony! Wysyłajcie mi gotowe projekty w postaci zdjęcia/ewentualnie zdjęcia + schematu na moje PW na forum. Ach! Byłbym zapomniał... nagrody! Wyróżnienia, nagrody działowe, sława! Więcej nagród ujawni się w trakcie. Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 14, 2015 Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Można wycinać np kształty z kasztanów i czy można używa innych produktów do dekoracji lub ostatecznie innych części kasztanowca: kora, liscie, obudowa kasztana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2015 Głównie kasztany(owoce) ... Liście wskazane(nawet nie kasztanowca) kory odradzam... Ale można użyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) No to jako pierwszy zaprezentuję mojego kasztanowilka Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 No kuce, kończy się termin!! Wstawiać swoje dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 7, 2015 Autor Share Napisano Październik 7, 2015 Chyba będę zmuszony przedłużyć termin konkursu. W sumie konkurs mocno zależy od sezonu... Nie każdy może mieć dobry dostęp do surowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Rozumiem, że termin minął?Szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Rozumiem, że termin minął?Szkoda...nie, jszcze nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 To w takim razie do kiedy można przesyłać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 16, 2015 Autor Share Napisano Październik 16, 2015 Dobra, dam czas do końca tego miesiąca. Szczerze, trzeba jakoś bardziej rozreklamować temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts