Dorregaray Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Cześć. Znajdą się chętni na wspólne pykanie w kantera i rozmowy wieczorami?Zapodawać nicki.Mój na steamie: dorregarray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 Kazimierz Przerwa-Tetmajer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Kuracyja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJDETONATOR Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Siemka chętnie też sobie popykam ale w cs 1.6 mój nick jest taki sam jak tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 witajcieTo i ja się dopiszę a nick taki sam jak na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Zagrałbym, ale nawet z botami przegrywam po za tym mam no-steam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJDETONATOR Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Też mam non steam cs ale serwery łapie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 @Detonato300 masz "cs1.6 v48" albo coś podobnego?(bo ja tak ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJDETONATOR Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Tak. Ale nowszą wersję v. 56 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Mój steam jest w sygnaturze, jak coś to mam każdego cs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 W sygnaturce :3 Najchętniej pograłbym z kimś w okolicach mojej rangi, na dzień dzisiejszy MG2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_TygrysekG_ Napisano Marzec 25, 2020 Share Napisano Marzec 25, 2020 (edytowany) Popykać ktoś by jeszcze chciał ? Jak co to pisać bez zawachania. STEAM: https://steamcommunity.com/id/tygrysekg/ Edytowano Marzec 25, 2020 przez _TygrysekG_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się