MisysMama Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Witam w tym temacie chcę poruszyć gry ligowej w Battlefield 3. Więc może stworzymy własny pluton, stronę mamy a teamspeak to można wykorzystać "kucykowyteamspeak.pl" ja myślę że to będzie świetny pomysł kto jest chętny niech pisze a resztę spraw potem omówimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja jestem chętny, tylko jak napisałem w temacie z battlefieldem od jutra mnie nie będzie przez tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja jestem chętny, tylko jak napisałem w temacie z battlefieldem od jutra mnie nie będzie przez tydzień Spoko to napisz mi twój nick w BF 3 to cię wpisze na listę bo potrzeba conajmniej 8 osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Jakże oryginalny: Lukpik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Sierpień 7, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2012 Ten temat przenoszę Tutaj : http://mlppolska.pl/Watek-Battlefield-3-Klan-Ligowy--2675 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts