Iron_Ilyushin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Witam was po raz drugi Ostatnio miałem rok przerwy od fandomu co z resztą odczułem po wejściu na forum (problem z rozgryzieniem hasła). Ale ostatecznie jestem juz i zawracam wam głowe swoim postem (o ile ktoś na niego zerknie heh) moge jeszcze dodać że w fandomie jestem (licząc ten rok) juz od 4 lat . Jeśli chcielibyście sie dowiedzieć czegoś jeszcze o mojej skromnej osobie to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 No siema, fajnie cię znowu widzieć. Choć nie wiem po co powitajka po przerwie, nawet dłuższej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 "Powitajka" po przerwie jest przydatna szczególnie dla świeższych użytkowników. Tak więc ten... Witamy po przerwie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nie pamiętam cię ale witaj, hej powiedz mi czy byłeś na lubelskim rocznicowym bo coś nick wojaże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 Nie pamiętam cię ale witaj, hej powiedz mi czy byłeś na lubelskim rocznicowym bo coś nick wojaże Ależ oczywiście że byłem Witam, pomimo iż jestem bardzo niemiłą osobą, z którą lepiej się nie spotykać.Czyli coś czego można by sie spodziewać po Bezpiece haha 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się