Gość Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 (edytowany) Jeśli ktoś zechce, mogę zrobić bardziej klasyczną kartę postaci. Kolorystyka bohatera: Tutaj Edytowano Październik 12, 2015 przez Skrzywiona 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 To ja zekcem. Klasyczne karty zawsze na propsie Wiedzmin pierwszy w fandomie to to nie jest, ale zawsze fajnie narysowany. Potrzebujesz zachęty do kontynuowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Baaaardzoo. Inaczej siedzi mi na karku paskudny leń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 No to wybieraj Cep - 2 uderzenia na minutę do momentu rozpoczęcia pracCep - n uderzeń na minutę do momentu rozpoczęcia prac (gdzie n = kaprys trzymającego cep)Zaciśnięte kciuki - +1 do wiary w autoraGłośna muzyka - -10 do skuteczności wymówek.Motywacja poprzez kontrprzykład - Babunia ci się zacznie żalić swoim brakiem skilla i będzie to robić tak długo, aż twoja praca przyniesie efekty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Może wszystko na raz. Poza komiksem o kucach (Arrow to główny bohater) pracuję też nad kilkoma innymi fickami i własnymi produkcjami (dwie z nich to animacje). Ostatnio mam wielki brak motywacji i tęsknie za czasami z podstawówki, kiedy każdy wolny czas potrafiłam z radością spędzić na tworzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się