Invidia Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Pomimo iż mam konto na dA, to nie wstawiam tam wszystkiego co narysuję i chyba wolę to tak zostawić. A zatem to wam, droga forumowa społeczności, przypadnie zaszczyt oglądania szkiców, bazgrołów, doodli i innych takich, które wyszły spod mojej ręki! Na początek dwa, już chyba dwumiesięczne rysunki. Jeśli się spodoba to wstawię więcej....Jest to oczywiście kłamstwo, gdyż i tak mam zamiar spamować was moją twórczością ^^Na pierwszym zdjęciu mój concept ojca Trixie. Druga postać to Firecracker, drugoplanowa OC.Przepraszam, ale nie wiem jak mam ukryć te rysunki w spoilerach, żeby tak bardzo nie rozjeżdżały strony ;_; Edytowano Październik 15, 2015 przez Invidia 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Teraz powinno działać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 17, 2015 Autor Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) Dwa draponies (czyli wynik krzyżówki smoka i kucyka) wymyślone trochę z nudów, trochę dla potrenowania. Edytowano Październik 17, 2015 przez Invidia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Podoba mi się twoja twórczość Czy ten drugi kucosmok to nie Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 17, 2015 Autor Share Napisano Październik 17, 2015 Nie, ale w założeniu jest dzieckiem AJ i Spike'a :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 17, 2015 Autor Share Napisano Październik 17, 2015 Dziękuję Ci bardzo! Nawet nie wiesz ile to znaczy, usłyszeć tak miłe słowa od osoby tak utalentowanej jak Ty ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Bardzo dobra robota! Ciekawy pomysł, super wykonanie. Czekam na kolejne dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 17, 2015 Autor Share Napisano Październik 17, 2015 Miło mi to słyszeć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się