Appledash132 Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Witajcie! Jestem tu nowa! xD To chyba tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Cześć Appledash ^^Shipujesz Rainbow i Applejack? Skąd numer w nicku? Ulubiony wykonawca? Film? Gatunek muzyczny? Babeczki czy muffinki? Lubisz Derpy? A Doktora? Rysujesz coś? Z jakich okolic jesteś? Tyle ode mnie xD Miłej zabawy na forum ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Hello :3 Podpinam się pod pytanie o rysunki? Rysujesz? Masz ulubionego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 18, 2015 Share Napisano Październik 18, 2015 Siema.O to skąd jesteś nie pytam bo na pewno daleko od mojego położenia.Jakiej muzyki słuchasz?Po niku widać,że nie jesteś fanką Fluttershy,no niestety.Przy okazji skoro jesteś "płci pięknej" to radziłbym zmienić w opcjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się