f5104 Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 (edytowany) Siema,Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash, a więc napiszę o niej kilka ciekawostek :Po 1.: Gdyby nie jej ponadźwiękowe bum, żadna jej przyjaciółka nie dostałaby znaczka,Po 2.:Nie pozwala nikomu dotknąć swoich kopyt.Po 3.:Tylko ona potrafi wykonać Ponaddźwiękowe Bum (jako jedyny pegaz w Equestrii).Po 4.:Gdy była mała na początku bała się strasznych opowieści, które opowiadała na kempingu.Po 5.:Większość kucyków tła ma taki sam kształt oczu jak ona.Po 6.:Tylko ona i Rainbow Strike (prawdopodobnie jej ojciec) posiadają tęczowe grzywy. Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy poważny temat na tym forum.Dzięki za uwagę,Franek Edytowano Październik 19, 2015 przez f5104 Mały błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 Siema,Moim ulubionym kucykiem jest Rainbow Dash, a więc napiszę o niej kilka ciekawostek :Po 1.: Gdyby nie jej ponadźwiękowe bum, żadna jej przyjaciółka nie dostałaby znaczka,Po 2.:Nie pozwala nikomu dotknąć swoich kopyt.Po 3.:Tylko ona potrafi wykonać Ponaddźwiękowe Bum (jako jedyny pegaz w Equestrii).Po 4.:Gdy była mała na początku bała się strasznych opowieści, które opowiadała na kempingu.Po 5.:Większość kucyków tła ma taki sam kształt oczu jak ona.Po 6.:Tylko ona i Rainbow Strike (jej ojciec) posiadają tęczowe grzywy. Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy poważny temat na tym forum.Dzięki za uwagę,FranekCiekawostki przydatne, ale. 1. Myślę, że większość fandomu to wie2. Ciekawostka taka na styk3. Powtórka z nr. 14. No tak, ciekawostka 5/105. To jest najlepsza ciekawostka. Mi się najbardziej podoba i myślę, że ktuś się zadziwi6. Rainbow Strike to nie koniecznie ojciec RD. To teoria fandomu W tych ciekawostkach brakuje czegoś, czego ludzie absolutnie nie wiedzą. Propsy za ciekawostke nr. 2, 4, 6. Ocena 5/10 ciekawostek. Jak coś wiem, że oceny to nie jest najlepsza rzecz tutejżę i szczególnie w takim temacie, ale jako, że jesteś nowy to tylko pouczam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 ps raibow straik tak do końca nie jest ojcem rainbow dash [niby jest] ale tak naserio ich pokrewieństwo nie jest do końca pewne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f5104 Napisano Październik 19, 2015 Autor Share Napisano Październik 19, 2015 ps raibow straik tak do końca nie jest ojcem rainbow dash [niby jest] ale tak naserio ich pokrewieństwo nie jest do końca pewne Wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 Po pierwsze: wszyscy o tym doskonale wiedzą, więc to takie ciekawostki jak to, że woda jest mokra, a trawa zielona...Po drugie... Kopiuj-wklej z dobrze wszystkim znanej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f5104 Napisano Październik 19, 2015 Autor Share Napisano Październik 19, 2015 (edytowany) Po pierwsze: wszyscy o tym doskonale wiedzą, więc to takie ciekawostki jak to, że woda jest mokra, a trawa zielona...Po drugie... Kopiuj-wklej z dobrze wszystkim znanej strony. Nie używałem kopiuj wklej! Edytowano Październik 19, 2015 przez f5104 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 19, 2015 Share Napisano Październik 19, 2015 (edytowany) To z Twojego posta: Po 1.: Gdyby nie jej ponadźwiękowe bum, żadna jej przyjaciółka nie dostałaby znaczka,Po 2.:Nie pozwala nikomu dotknąć swoich kopyt.Po 3.:Tylko ona potrafi wykonać Ponaddźwiękowe Bum (jako jedyny pegaz w Equestrii).Po 4.:Gdy była mała na początku bała się strasznych opowieści, które opowiadała na kempingu.Po 5.:Większość kucyków tła ma taki sam kształt oczu jak ona.Po 6.:Tylko ona i Rainbow Strike (prawdopodobnie jej ojciec) posiadają tęczowe grzywy.To z podanej przeze mnie w poprzednim poście strony:Gdyby nie Ponaddźwiękowe Bum, które wykonała w młodości, żadna z pozostałych przyjaciółek nie otrzymałaby swojego znaczka.Nie pozwala nikomu dotknąć swoich kopyt.Tylko ona potrafi wykonać Ponaddźwiękowe Bum (jako jedyny pegaz w Equestrii).Gdy była mała na początku bała się strasznych opowieści, które opowiadała na kempingu.Większość kucyków tła ma taki sam kształt oczu jak ona.Tylko ona i Rainbow Strike (który przez fanów jest uznawany za jej krewnego) posiadają tęczowe grzywy. Pozostawię to bez komentarza, każdy, kto umie czytać zdoła wyciągnąć wnioski... Ode mnie to tyle w temacie. Pozdrawiam i żegnam,Foley Edytowano Październik 19, 2015 przez Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f5104 Napisano Październik 19, 2015 Autor Share Napisano Październik 19, 2015 To z Twojego posta: To z podanej przeze mnie w poprzednim poście strony: Pozostawię to bez komentarza, każdy, kto umie czytać zdoła wyciągnąć wnioski... Ode mnie to tyle w temacie. Pozdrawiam i żegnam,FoleyEj, ale na serio nie brałem tego stąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 (edytowany) 19.10.2015, 17:11:41 f5104 napisał: komu dotknąć swoich kopyt. Po 3.:Tylko ona potrafi wykonać Ponaddźwiękowe Bum (jako jedyny pegaz w Equestrii). Po 4.:Gdy była mała na początku bała się strasznych opowieści, które opowiadała na kempingu. Po 5.:Większość ku Ok to ja mam taką ciekawostkę RD robi najwięcej zrytych min :P (Od razu piszę że ten post nie ma na celu obrazić tematu) A i jeszcze fakt iż nazwała swojego żółwia Tank (Czołg) mimo że w tamtym świecie (jeszcze) nie ma takich sprzętów :P Edytowano Listopad 9, 2015 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 14 godziny temu Rapid napisał: A i jeszcze fakt iż nazwała swojego żółwia Tank (Czołg) mimo że w tamtym świecie (jeszcze) nie ma takich sprzętów :P Nie był bym tego taki pewien... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 OOOOO kurczaki zapomniałem :P:P hehe ale nikt nie powiedział tam że to czołg :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts