Olkowski8 Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Nie jestem świetnym artystą ale M3ICHU poprosiłmnie o coś takiego dlatego też to tworzę. Mam nadzieje że prace wam się spodopają (tak miądzy nami dopiero zaczynam). Nie pojawi się tu tylko mlp bo dędzie pare rysunków czołgów i jakiś lilijek czy krzyży. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olkowski8 Napisano Październik 25, 2015 Autor Share Napisano Październik 25, 2015 (edytowany) To obrazki Edytowano Październik 25, 2015 przez Olkowski8 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olkowski8 Napisano Październik 25, 2015 Autor Share Napisano Październik 25, 2015 Przepraszam za podwojony obrazek nie wiem jak to się stało. Jak moge wstawiać tu obrazki do jak robie zdjęcia to nie moge ich wrzucić. Za pomoc szczerze dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Polecam obrazki wrzucać w spoiler.-tutaj wstawiany obrazek-Post możesz zawsze edytować i usunąć ten podwójny obrazek.Co do pracy jest super. I fajnie by było jakbyś wstawił coś więcej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Popracuj nad pyszczkiem bo jest za mały, a głowa za duża. Trochę jakość słaba, postaraj się robić lepszym aparatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się