Katniss. Everdeen Napisano Listopad 21, 2015 Autor Share Napisano Listopad 21, 2015 18.11.2015, 22:08:55 Artis25 napisał: pytanko gdzie można utworzyć temat o rysunkach? Podjedź na górę i kliknij : utwórz nowy temat. Pozdrawiam i dzięki za opinię innych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artis25 Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 thix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Grudzień 1, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2015 Cześć wszystkim. Przepraszam że tak długo nic nie dodawałam. Byłam dość mocno pochłonięta nauką i innymi obowiązkami... Zamierzam to nadrobić i postanowiłam dodawać co jakiś czas prace nie związane z kucykami. Oto dwie z nich. Pozdrawiam i miłego wieczoru. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Styczeń 21, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Łał, jest ładne! Zainwesuj w jakieś przyzwoite kredki i będzie super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się