Sukite Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 Co tu dużo gadać... Jednym się spodobają moje rysunki, innym nie. Mi osobiście się podobają. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artis25 Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 fajne i ciekawe (ja osobiście używam ciękopisów i flamastrów no i czasem ołówka ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Moon Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 41 minuty temu Sukite napisał: Co tu dużo gadać... Jednym się spodobają moje rysunki, innym nie. Mi osobiście się podobają. Ładny rysunek A kolorowanie jeszcze lepsze 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukite Napisano Listopad 27, 2015 Autor Share Napisano Listopad 27, 2015 Dziękuję Tutaj koleny rysuneczek: 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 27, 2015 Share Napisano Listopad 27, 2015 Rysujesz konie czy podkowce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukite Napisano Listopad 28, 2015 Autor Share Napisano Listopad 28, 2015 (edytowany) 16 godzin temu Ylthin napisał: Rysujesz konie czy podkowce? W sensie? Edit: Chodzi o uszy? Edytowano Listopad 28, 2015 przez Sukite Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się