Arkane Whisper Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 11 minut temu Velvie napisał: Czy to moja wina, że paskudnie się rozchorowałam, miałam gorączkę i migrenę, nic nie jadłam przez półtora dnia i straciłam kilka dni, które pierwotnie miałam przeznaczyć na rysowanie? To zależy od przyczyny, stojącej za rozchorowaniem się Twym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Nie ma sensu jak prac jest może z pięć. Poczekajmy, Velvie, Silicius, Poszkoleps się deklarowali a jakby co można na pw spytać czy czekać czy odpuścić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Możliwe, że jeszcze ja coś dorzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 @Arkane Whisper Poszłam pospacerować po oświetlonym Krakowskim Przedmieściu ubrana w o jedną warstwę mniej (druga bluzka) i zjadłam dużo ciasta, w którym było za dużo alergenów (czyli mleka) w czasie świąt ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts