MisysMama Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 W tym dziale będą wypisani osoby które są przyjęte i będę tutaj pisać najważniejsze informacje dotyczące klanu. Aktualne osoby które są przyjęte: -MisysMama (PvtDerpy) -Lukpik URLOP -Zefir (Mistrz_Zen87) -KorQ (DonKorekQ) chwilowa awaria BF3 -radzio94 (SCHlTTYCoCo) -Dasher (Wilk511) -kailyf (kailyf09) -ShadowPL97 -Greg (Greg95pl) Nasz TS: "kucykowyteamspeak.pl" Nasz pluton: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655241410571907/ Zapraszam do codziennej gry o 20:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Sierpień 18, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2012 Dobra kto nie ma jeszcze sprawnego zestawu do rozmawiania to proszę coś z tym zrobić gdyż klan powoli rusza z normalnymi Treningami. Terminy treningów jeszcze uzgodnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Z racji tego, że w tym plutonie aktywność jest bliska zera postanowiłem powrócić do Polish Equestrian Army i zająć się jego odbudową. Oczywiście sam tego nie dokonam, ale kilka osób zadeklarowało się pomóc. Dzięki uprzejmości Redzim'a zajmę się rekrutacją osób chętnych do dołączenia do plutonu. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do pisania w temacie rekrutacja, lub proszę o bezpośredni kontakt ze mną poprzez Origin lub Battlelog (http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Greg95pl/). Gwarantuję, że odpisuję w ciągu jednego dnia. Jeżeli uda nam się już uzbierać kilkuosobową ekipę to zorganizujemy treningi. Naszym celem ma być głównie dobra zabawa, wynik to rzecz drugorzędna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Przepraszam, że piszę jeden post po drugim, ale mam do ogłoszenia ważną wiadomość. Admini "kucykowyteamspeak.pl" zgodzili się na założenie kanału. Dzięki za pomoc MisysMama i użytkownikowi TS-a którego nicku nie pamiętam . Tak więc wszystkich, którzy pytają o adres Teamspeak odsyłam do "kucykowyteamspeak.pl" i pokoju Battlefield 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts