11mat11 Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 czy jest tu ktoś z jeleniej góry z ciekawości pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 ELO. Baw się dobrze na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (edytowany) Ożyłam i zajęłam się witaniem nowych użyszkodników. Trutututu. Witamy na forume. Baw się dobrze. Tutaj masz dwa grosze *podaje dwugroszówkę*. Tylko nie przepierz na głupoty. Trutututu. I tak wysiądziesz za tydzień. Stare forum > nowe. Trutututu. Tak więc ten no. Dobrodošli. Edytowano Grudzień 27, 2015 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 @11mat11 Witamy na forum. Obyś się tu dobrze bawił i chętnie wdawał w dyskusje. Widać, że dość młoda osoba do nas zawitała. Może parę pytań na rozgrzewkę: 1) Oglądasz jakieś inne seriale poza MLP? 2) Jakie są twoje zainteresowania? 3) Oglądałeś trylogię MLP:EG? Co o nich sądzisz? 4) Zamierzasz jakoś zabłysnąć w naszym fandomie (robienie artów, fanficów, itp.)? Tyle chyba ode mnie. Mała uwaga - postaraj się o interpunkcje i duże litery, bo na dłuższą metę ludzie będą ci to wytykać, więc pisz starannie na przyszłość . . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
11mat11 Napisano Grudzień 31, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2015 odpowieć na pytania the silver 1 Oglondam np:code lyoko i wodogrzmoty małe 2 Gry i ogólnie komputery 3 Od niej zaczołem i mi sie bardzo spodobała 4 Zobaczymy, sam nie wiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się