Gość Kuba Marcinkowski Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Ja tak zauważyłem że wszyscy mówią o mlp. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś gra w tą grę??? Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Sprecyzuj wypowiedź. Chodzi ci o grę mlp na telefony i tablety od gameloft?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 3 godziny temu mcpunkey napisał: Sprecyzuj wypowiedź. Chodzi ci o grę mlp na telefony i tablety od gameloft?? I piece, od Windowsa 8.1? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Tak Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts