Pegasis Rarity Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Oglądaliście jakieś parodie na jakimś poziomie? Ja z parodii oglądałam tylko MLP Przyjaźń to gówno - Blumek, i na serio z tamtych żartów śmiałam się 2 dni xD. Jeśli oglądaliście parodię Blumka, to możecie napisać, co o niej myślicie, a jeśli nie, to podajcie jakieś inne śmieszne przeróbki xD Zapraszam do konwersacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 No i taki temat mi się podoba Oglądałem, oglądałem. Kolega zrobił całkiem niezłe parodie, przez co też mogę je polecić. Proponuję Ci także StalinCHWC, on to też całkiem fajnie wykonał, lecz ma inny styl, aniżeli omawiany wcześniej autor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasis Rarity Napisano Styczeń 12, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2016 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: No i taki temat mi się podoba Oglądałem, oglądałem. Kolega zrobił całkiem niezłe parodie, przez co też mogę je polecić. Proponuję Ci także StalinCHWC, on to też całkiem fajnie wykonał, lecz ma inny styl, aniżeli omawiany wcześniej autor. Ja oglądam wszystkie przeróbki xD A teraz coś nie do Parodii, czy są jakieś zeszyty w linię z MLP 60 kartek za 5 zł? Ja teraz na Allegro widziałam za 20 -.- Wiem, ale nie miałam się kogo zapytać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ojjj, koleżanko, to nie tutaj z takim tematem. Ja się nie interesuję tym na tyle, aby mieć jakieś rzeczy z MLP, ale jak wchodzę do jakiegoś sklepu to zawsze coś z tym logiem widzę, także więc ... nigdy nie wiesz na co trafisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasis Rarity Napisano Styczeń 12, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2016 xD To może gdzieś przypadkowo wpadnę... Dzięki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się