Renica Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Witam . U Discorda jest dziwnie,nie powiem.Tu niema grawitacji. Ale co ja mówię,proszę usiądzcie ,weźcie ciasteczko albo krewetki.Są Bardzo dobre.. *rozdaje kieliszki z krewetkami dziwnie patrząc,jakby nie widziała gości* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 1. Czy discord życzysobie, abyśmy jedli krewetki razem z kieliszkami? 2. A ciasteczka to może z czekoladą? 3. Po co Discordowi sekretarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Nigdy nie widziałem sekretarza discorda w kanonie ani żadnym fanonie. Więc dlaczego powstał ten dział o postaci której nikt nie zna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renica Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 18 godzin temu WildyRock napisał: 1. Czy discord życzysobie, abyśmy jedli krewetki razem z kieliszkami? 2. A ciasteczka to może z czekoladą? 3. Po co Discordowi sekretarz? 1. Discord je tylko papier ,a więc krewetki to dla niego bezzużyteczne bibeloty....więc goście mogą jeść owoce morza 2.Proszę bardzo! Są tu wszystkie rodzaje,nawet z rodzynkami. 3.Ahhh....powiedział że to dla hecy..hii. Nawet jeśli miałby potem zmienić gości w cukrowe króliki....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renica Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 15 godzin temu Silicius napisał: Nigdy nie widziałem sekretarza discorda w kanonie ani żadnym fanonie. Więc dlaczego powstał ten dział o postaci której nikt nie zna? Ohh rozumiem. Discord...nie lubi aby cokolwiek o nim wiedziano,są takie rzeczy o których ja nawet nie wiem. A co do rysunków ,są dobrze zrobione...aleeee (nie żeby coś) oceń uważnie originały,albo jak coś przyjdzie do głowy (wiem,wiem) od razu szkicować.. *odlatuje z creepy uśmiechem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts