Scar Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 A ściślej mówiąc do dodatkowych trybów: Prop hunt, Hide and seek i reszta. Kto zainteresowany - pisze tutaj albo PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 (edytowany) A fajne to? Bo chciałem kupić, ale pomyślałem, że gra będzie wiać nudą. Edytowano Styczeń 28, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2016 Jeżeli lubisz piaskownice, tworzyć albo pograć we wcześniej wymienione przeze mnie tryby zrobione przez społeczność to czemu nie. Wybór jest twój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Zależy, kto jeszcze będzie grał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 @Pawiu Osobiście uważam gra jest przednia kiedy masz jakieś osoby na co-opa. Tak na prawdę to zasób modów do tej gry powoduje że jedyne co was ogranicza to wyobraźnia Osobiście raczej nie wezmę udziału bo mało czasu ostatnio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Nie grałem w to dużo, ale z chęcią zagram! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gronek Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 W Garry's Moda nie grałem co prawda, ale pierwszy raz zawsze może być. Może uda mi się jeszcze znajomego zwołać, bo kiedyś też chciał ze mną pograć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 A czemu nie Sandbox? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Styczeń 29, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2016 godzinę temu Siper napisał: A czemu nie Sandbox? :< Ponieważ nie umiem zrobić nic poza rakietą... a mówiąc rakietą mam na myśli wanną z napędem ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Jeżeli można, to się zgłaszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 Jeśli nadal ktoś chce dołączyć to wciąż może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się