Setco Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Witam. Postanowiam przyjmować requesty, bo czemu nie, przynajmniej podszkolę się w rysowaniu. ;w; Rysuję kucyki kanoniczne, OC'ki, shipy.. No, dość dużo ogółem. Przykładowe prace? Prosz: Tu tzw. ,,Full art'' Spoiler Oraz obrazek w stylu portretu: Spoiler Rysunek może być digitalowy: - kolory i cienie - kolory - szkic Jak i tradycyjny: - kolory i cienie - kolory - szkic Zapraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 (edytowany) To ją ci zrobię na złość, bow iem że wolisz digital, i po proszę tradycyjny. Kredkami, żeby cię dobić. I cienie również po proszę :* Mpgłabyś namalować mi discorda? XD Edytowano Luty 19, 2016 przez WildyRock 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 A ja poproszę digitalowego z kolorami i cieniami kucyka z mojego profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 (edytowany) 3 godziny temu WildyRock napisał: To ją ci zrobię na złość, bow iem że wolisz digital, i po proszę tradycyjny. Kredkami, żeby cię dobić. I cienie również po proszę :* Mpgłabyś namalować mi discorda? XD KK, ale nie Discorda. Nie umiem. 3 godziny temu Scarlett napisał: A ja poproszę digitalowego z kolorami i cieniami kucyka z mojego profilu Już się robi! Tylko proszę, przybliż mi w 3 słowach jej charakter. Edytowano Luty 19, 2016 przez Setco 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 http://ylthin96.deviantart.com/art/An-Anxious-Mare-Staring-At-The-Viewer-538139266 Digital, cała postać. Poziom szczegółów (cienie etc.) do twojej dyspozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Luty 20, 2016 Autor Share Napisano Luty 20, 2016 23 godziny temu Scarlett napisał: A ja poproszę digitalowego z kolorami i cieniami kucyka z mojego profilu Proszę bardzo. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Dziękuję bardzo, jest piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 (edytowany) Ja bardzo bym poprosił mojego oc (SpringHandy) jest na profilowym najlepiej full+digitalowy Sam za dobrze nie rysuje a warto by mieć jakiegoś pożądnego arta swojego oc Edytowano Luty 21, 2016 przez SpringHandy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 (edytowany) Hoi! Można prosić o którąś z moich OC? 1. Lucky SIlver Moon/Blazing Tail. Jak coś oczky są morskie. Spoiler 2. River Song (wiem że to alicorn .-. ta po środku) Spoiler Edytowano Luty 29, 2016 przez Lucky Silver Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Marzec 5, 2016 Autor Share Napisano Marzec 5, 2016 Wszystkie requesty będą wykonywane najwcześniej od 12 marca. Szkoła dużo, szkoła ciężko, szkołą zuo bardzo. Za utrudniania z góry przepraszam. ._. ~ Setco & Tablet 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się