Altan Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Mam 7 lat, nazywam się Wacek, mój ocek to alikorn i słucham Gangu Albanii. Dobra, nie śmiejmy się z Wacków. :c Mają trudne życie. Nazywam się Janek, mam czternaście lat (w tym roku piętnastka) i słucham rocka. Głównie o kucach i patriotycznego. Whateverer jest najlepszy. W fandomie jestem od niedawna. Oficjalnie od 11 listopada, gdy wrzuciłem pierwszy obrazek na DeviantArta (ten na avatarze). Kuce oglądam od drugiego sezonu, a fandomem zainteresowałem się podczas czekania na piąty. I przeczytałem regulamin dopiero po rejestracji. XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Witaj 1jakie lubisz jedzenie ? 2co sądzisz o muzyce z lat 20-30 XXw 3wolny czy w związku ? 4przemek ? 5ile zjesz hotdogów na minutę? 6ulubiony zły z mlp 7 nielubiany kuc? Jak narazie tyle i witaj 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Witaj Wacusiu. A nie, sorka Janku. Pytanka czas zacząć! 1. Co oprócz MLP lubisz? ( wiesz fandom) 2. Ulubiony antagonista? 3. Grasz w coś? To na tyle, pozdrowionka i brofoof 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 1. Najbardziej naleśniki i wszystkie ciasta, które się nie kruszą. Jeszcze pierogi, spaghetti, frytki, hamburgery i masa innych rzeczy, które ludzie lubią jeść. 2. Za bardzo się nie znam, ale klasyczna jest spoko, tylko nudna trochę. 3. Wolny. 4. Nope. 5. 0,05 ale to zależy jaki, bo ten z Żabki, to 0,25. Ja strasznie wolno jem, więc mam niedowagę. 6. Sombra, bo ma świetny desing i świetną armię. 7. Pinkie. ;-; Nienawidzę wszystkiego, czego nie można wytłumaczyć. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Selenium napisał: Witaj Wacusiu. A nie, sorka Janku. Pytanka czas zacząć! 1. Co oprócz MLP lubisz? ( wiesz fandom) 2. Ulubiony antagonista? 3. Grasz w coś? To na tyle, pozdrowionka i brofoof 1. Gra o Tron... i tyle. 2. Sombra. 3. Cantr. I jakieś gry na androidzie. Kompa nie chce mi się naprawiać i nie korzystałem z niego przez rok. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 33 minuty temu SpringHandy napisał: 4przemek ? Widzę, że ściągają pytania ode mnie. Nie ładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Dash napisał: Widzę, że ściągają pytania ode mnie. Nie ładnie. No bo też nie lubie przemka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 3 godziny temu SpringHandy napisał: No bo też nie lubie przemka A kto lubi tego złodzieja. Marco jest fajny:) Witaj Janku o rok ode mnie starszy. 1. Ulubiony kuc tła? 2. Czego słuchasz oprócz rocka? 3. Ulubiony sezon? Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 20 minuty temu Rainbow Guitar napisał: A kto lubi tego złodzieja. Marco jest fajny:) Witaj Janku o rok ode mnie starszy. 1. Ulubiony kuc tła? 2. Czego słuchasz oprócz rocka? 3. Ulubiony sezon? Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił. 1. Lyra. 2. Metal, country i to, co mi wpadnie w ucho. 3. Nie wiem. Piąty chyba. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Altan napisał: 1. Lyra. 2. Metal, country i to, co mi wpadnie w ucho. 3. Nie wiem. Piąty chyba. Podobnie do mnie, tylko że mi się nie zbyt piąty sezon podobał. Zrobiony był trochę tak na "odwal się". 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 4 godziny temu Altan napisał: Mam 7 lat, nazywam się Wacek, mój ocek to alikorn i słucham Gangu Albanii. Dobra, nie śmiejmy się z Wacków. :c Mają trudne życie. Nazywam się Janek, mam czternaście lat (w tym roku piętnastka) i słucham rocka. Głównie o kucach i patriotycznego. Whateverer jest najlepszy. W fandomie jestem od niedawna. Oficjalnie od 11 listopada, gdy wrzuciłem pierwszy obrazek na DeviantArta (ten na avatarze). Kuce oglądam od drugiego sezonu, a fandomem zainteresowałem się podczas czekania na piąty. I przeczytałem regulamin dopiero po rejestracji. XD Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił. A teraz parę pytań: 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Długo już oglądasz MLP? 3. Jakich zespołów słuchasz? 4. Pinkie czy Fluttershy (Drżypłoszka)? 5.jaki jest twój ulubiony kolor? 6. Jaki jest twój ulubiony sport? 7. MLP FiM czy EG? 8.znasz mojego brata Rainbow Guitar? 9. Nie zadaje Ci za dużo pytań? Nie? To jedziemy dalej. 10. Jaka jest twoja ulubiona drużyna piłkarska? Dobra. 10 pytań chyba wystarczy. Życzę miłego życia na forum. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Rainbow Rock napisał: Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił. A teraz parę pytań: 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Długo już oglądasz MLP? 3. Jakich zespołów słuchasz? 4. Pinkie czy Fluttershy (Drżypłoszka)? 5.jaki jest twój ulubiony kolor? 6. Jaki jest twój ulubiony sport? 7. MLP FiM czy EG? 8.znasz mojego brata Rainbow Guitar? 9. Nie zadaje Ci za dużo pytań? Nie? To jedziemy dalej. 10. Jaka jest twoja ulubiona drużyna piłkarska? Dobra. 10 pytań chyba wystarczy. Życzę miłego życia na forum. No dobra. Jak wymyślę więcej to jeszcze napiszę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 25 minuty temu Rainbow Rock napisał: Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił. A teraz parę pytań: 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Długo już oglądasz MLP? 3. Jakich zespołów słuchasz? 4. Pinkie czy Fluttershy (Drżypłoszka)? 5.jaki jest twój ulubiony kolor? 6. Jaki jest twój ulubiony sport? 7. MLP FiM czy EG? 8.znasz mojego brata Rainbow Guitar? 9. Nie zadaje Ci za dużo pytań? Nie? To jedziemy dalej. 10. Jaka jest twoja ulubiona drużyna piłkarska? Dobra. 10 pytań chyba wystarczy. Życzę miłego życia na forum. 1. Uczę się grać na gitarze, ale nic jeszcze nie umiem zagrać. 2. Od drugiego sezonu, czyli tak. 3. Forteca, Horytnica i masa innych, których znam z jednego czy dwóch utworów. 4. Fluttershy. 5. Czerwony. 6. Zbijak. 7. FiM 8. No tak nie za bardzo. 9. Ok. 10. Polska. 11.Drzewo. 12. Wieś. 13. Twilight 14. Polski. 15. Wyczuwam podchwyt w tym pytaniu. 10? 16. Kobiety. 17. Koszykówka Edytowano Luty 23, 2016 przez Altan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Altan napisał: 1. Uczę się grać na gitarze, ale nic jeszcze nie umiem zagrać. 2. Od drugiego sezonu, czyli tak. 3. Forteca, Horytnica i masa innych, których znam z jednego czy dwóch utworów. 4. Fluttershy. 5. Czerwony. 6. Zbijak. 7. FiM 8. No tak nie za bardzo. 9. Ok. 10. Polska. Tam dalej jest jeszcze parę pytań. Proszę odpowiedz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Altan napisał: 1. Uczę się grać na gitarze, ale nic jeszcze nie umiem zagrać. Tylko naucz się dźwięków na gryfie, bo to ci pomoże. Ja żałuję, że nie uczyłem się ich wcześniej. I fajnie, że na gitarze, bo to mega instrument. Sam już zbieram na trzecią. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 14 minuty temu Rainbow Rock napisał: Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił. A teraz parę pytań: 1. Grasz na jakimś instrumencie? 2. Długo już oglądasz MLP? 3. Jakich zespołów słuchasz? 4. Pinkie czy Fluttershy (Drżypłoszka)? 5.jaki jest twój ulubiony kolor? 6. Jaki jest twój ulubiony sport? 7. MLP FiM czy EG? 8.znasz mojego brata Rainbow Guitar? 9. Nie zadaje Ci za dużo pytań? Nie? To jedziemy dalej. 10. Jaka jest twoja ulubiona drużyna piłkarska? Dobra. 10 pytań chyba wystarczy. Życzę miłego życia na forum. Następne. 11. Drzewo czy krzew? 12. Miasto czy wieś? 13. Twilight czy Rarity? 14. Polski czy W-F? 15. Ile mam lat? 9 czy 11? 16. Chłopaki czy dziewczyny? 17. Koszykówka czy siatkówka? Do bra wystarczy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 5 minut temu Rainbow Rock napisał: Tam dalej jest jeszcze parę pytań. Proszę odpowiedz. Gdzie? xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 1 minutę temu Altan napisał: Gdzie? xD Było ale już nie ma nie wiem dlaczego 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 2 minuty temu Altan napisał: Gdzie? xD Dobra już napisałam. I jeszcze jedno pytanie którego zapomniałam wpisać. Odpowiedz na nie tam gdzie na resztę. Ile mam lat? 9 czy 11? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Właśnie teraz Rainbow Rock napisał: Dobra już napisałam. I jeszcze jedno pytanie którego zapomniałam wpisać. Odpowiedz na nie tam gdzie na resztę. Ile mam lat? 9 czy 11? Jednak nie zapomniałam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Ok. Już. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Panie uchowaj po co tyle pytań do gwałtu na użytkowniku. Altan witaj (odmeldowuje się) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altan Napisano Luty 23, 2016 Autor Share Napisano Luty 23, 2016 Lubię pytania. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 47 minuty temu Altan napisał: 15. Wyczuwam podchwyt w tym pytaniu. 10? 10 ma rocznikowo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 5 godzin temu Altan napisał: 1. Uczę się grać na gitarze, ale nic jeszcze nie umiem zagrać Tak nie na początek polecam 'Wehikuł czasu' zespołu Dżem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się