FaithFire Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Jeśli primarcha jak oni ich nazywali to Sanguinius Jako pierwszy wdarł się do statku Horusa, splugawiony zaproponował mu walkę u jego boku lecz Sanguinius odmówił i zaatakował Horusa jednak był zmęczony po walce z demonem Khorna więc wypoczęty marszałek wojny zabił go dość szybko. W tej chwili na statek wszedł Imperator uderzyli na siebie z ogromną mocą lecz imperator nie walczył całą mocą wierząc w Horusa. Sry nie chcę mi się pisać dalszej historyjki ale jeśli bardzo będziecie chcieli to spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Punkcik dla ciebie następne pytanie brzmi Z jakiej planety pochodzi Imperator i gdzie powstały patriarchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Hmmm Imperator zdaje mi się że pochodzi z Terry ( chwała jej ) patriarchy powstały na Marsie gdzie Imperator postanowił zmienić swoją armię złożoną z barbarzyńskich wojowników w pierwszych nadludzi: Adeptus Astartes ( czyli naszych kochanych Space Marine ) Wątek przeniesiony do odpowiedniego działu ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Patriarchy zostały stworzone pod powierzchnią terry jest to opisane w np. Codexie Space Marine ale uznaje ci tę odpowiedź A następne pytanie brzmi Ilu patriarchów stworzył Imperator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nasz Imperator stworzył 20 patriarchów z własnej matrycy genetycznej, potem stworzył z matryc patriarchów 20 zakonów super żołnierzy. Mój bracie zakonny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 16, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2012 Dobrze następne pytanie brzmi Podaj wszystkie zakony 2 utworzenia od Mrocznych Aniołów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nie pytałeś już o zakony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 17, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2012 Pytałem o patriarche mrocznych aniołów a teraz o zakony 2 utworzenia od nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Patriarcha to Lion El'Jonson wychowany na dość zacofanej technologicznie planecie Caliban na którą został porwany przez moce chaosu. Co do drugiego to nie wiem Upadłe Anioły? Krwawe anioły? Mniejsza Nie wiem wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts