Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) Tak jak w tytule. Proszę o avatar z moją OC .-. Ocka ma dwie wersje (nie pytajcie dlaczego) i proszę by obie były na obrazku. 1. Pegaz, biała, grzywka jak mała Fluttershy , z szaro, purpurowo, niebieską grzywą i ogonem (bajdełej lwim). Oczy morskie, znaczek to dwa feniksie skrzydła. 2. Prawie taki sam, jedynie grzywa i ogon kolorów ognia (pomarańcz i czerwień, końcówki niebieskie) a nie pasemkowe (xd), oczy szmaragdowe, skrzydła lekko płoną i są większe od skrzydeł przeciętnego młodego pegaza (taki jest wiek klaczki). Lotki w tj wersji są czarne jakby spalone. Co do reszty... Proszę by 1 wersja leżała zdziwiona na jakiejś skarpie czy obok jezioro a druga radośnie latała obok. Obie na siebie patrzą. Jeśli coś pominęłam to przepraszam. Edytowano Marzec 2, 2016 przez Lucky Silver Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) Wersja 1 Spoiler Wersja 2 która mi nie wyszła (zignorujcie te złote piórka) Spoiler Edytowano Marzec 2, 2016 przez Lucky Silver Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Jeśli chcesz to z chęcią Ci na rysuję. Na sygnę również Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 Dzięki :3 Oba się przydadzą jak najbardziej. Uprzedzam jednak że jeśli wyjdzie to tak że mi się iście bardzo spodoba to prawdopodobnie użyje nie tylko tu XD Btw, nie spodziewałam się ciebie tu XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Nie musiałaś. Clock robi wszystko, pisze, śpiewa, rysuje, gra na gitarze. Jestem wielozadaniowa! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 Hmm... mogę poprosić o jakąś kacykową pracę? Jestem ciekawa zapaczenia twego stylu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Wiesz, mam już projekty avki i sygny na kartkach. Teraz tylko do lapka przysiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 Pinkne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Do końca tego tygodnia się wyrobię. Więc oczekuj. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Autor Share Napisano Marzec 2, 2016 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się