Mroczny Obserwator Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) Witam wszystkich na forum. *Dla zainteresowanych . Jestem wielkim fanem czytania, czytam wiele książek głównie fantasty. Edytowano Marzec 8, 2016 przez Mroczny Obserwator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Heja, może spróbuj coś rozwinąć. Powiedzmy zainteresowania przykładowo. Wiadomo, trzeba od czegoś rozmowę zacząć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Siemka. Kilka moich standardowych pytań. 1. Ile masz lat? 2. Jak masz na imię? 3. Jakiej muzyki słuchasz? 4. Jakich wykonawców słuchasz? 5. Jaki jest twój ulubiony kuc? 6. Jaki jest twój ulubiony kuc tła? 7. Jaki jest twój ulubiony antagonista? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 8, 2016 Autor Share Napisano Marzec 8, 2016 1.16 2.Wstrzymam się. 3.Każdej która wpada w ucho. 4.Patrz góra. 5.Zecora. 6.Zecora. 7.Chrystialis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbonite Cool Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Well... ksywa mocno pasuje do ludziów którzy mnie ostatnio otaczają. Witaj, Mroczny. A (z racji na cień dosłownie bijący z profilu) zapytam, z przekory: 1. Co sądzisz o Celestii 2. I dlaczego tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Witam nowego forumowicza! Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej i będziesz się dobrze z nami bawił 1. Czytałeś jakieś fanfici? Jeśli tak, to jakie były twoimi ulubionymi? 2. Co przyciągnęło Cię do kucyków i/lub fandomu? 3. Co sądzisz o parówkach i rapie? ^^ Z pozdrowieniami z najgłębszych zakamarków Everfree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Welcome to forum . Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej 1. Jakie są twoje ulubione książki? 2. Jaki jest twój ulubiony autor? 3. Czy grasz w LoLa? (Nie mam z kim grać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 2 godziny temu Carbonite Cool napisał: Well... ksywa mocno pasuje do ludziów którzy mnie ostatnio otaczają. Witaj, Mroczny. A (z racji na cień dosłownie bijący z profilu) zapytam, z przekory: 1. Co sądzisz o Celestii 2. I dlaczego tak? 1. Może być, ale Zecora i tak lepsza. 2.Wole noc od dnia. Luna lepsza. godzinę temu Virtual_Wolfy napisał: Witam nowego forumowicza! Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej i będziesz się dobrze z nami bawił 1. Czytałeś jakieś fanfici? Jeśli tak, to jakie były twoimi ulubionymi? 2. Co przyciągnęło Cię do kucyków i/lub fandomu? 3. Co sądzisz o parówkach i rapie? ^^ Z pozdrowieniami z najgłębszych zakamarków Everfree 1. Tak,w większośći czytam fanfiki. Moje ulubione to: "Wszystke drogi prowadzą do Equestri" oraz "Falout:Equestria" 2. Rok temu oglądałem serial, w grudniu nie miałem co czytać,patrze na Książki Play i widze "Wszystke drogi prowadzą do Equestri" przeczytałem, postanowiłem poszukać więcej i oto jestem. 3. Nie lubie parówek ,słucham wszystkiego co wpada w ucho. godzinę temu Pawiu napisał: Welcome to forum . Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej 1. Jakie są twoje ulubione książki? 2. Jaki jest twój ulubiony autor? 3. Czy grasz w LoLa? (Nie mam z kim grać ) 1. Fantasy. Mam cały regał. 2. Brandon Mull, Rick Riordan. 3. Nie gram w lola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Post pod postem można pisać po upływie 24h. W innym wypadku używamy opcji "EDYTUJ", ona nie gryzie. Posty zostały połączone. Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 Sory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Witaj i baw się dobrze! Zapraszam do Elity Parówkowej!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Elo, 1. Jakiś ciekawy tytuł do polecenia? 2. Lubisz bigos? 3. Dlaczego miałbym cię zapamiętać? 4. Jakieś dodatkowe zainteresowania? Pozdrawiam, Leszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 10 minut temu Simplistic napisał: Elo, 1. Jakiś ciekawy tytuł do polecenia? 2. Lubisz bigos? 3. Dlaczego miałbym cię zapamiętać? 4. Jakieś dodatkowe zainteresowania? Pozdrawiam, Leszy. 1. "Zwiadodwcy" John Flanagan. 2. Lubie. 3. Jestem jedyny w swoim rodzaju. 4. Gry. Lubie zwierzęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 1.Bardzo fajna książka, przeczytałem całą serię bodajże 12 tytułów. Dzięki a ja polecę ,,kroniki majipooru, bardzo ciekawa i ,,inna" książka, zachacza o psychologię i inne takie. Polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 1 minutę temu Simplistic napisał: 1.Bardzo fajna książka, przeczytałem całą serię bodajże 12 tytułów. Dzięki a ja polecę ,,kroniki majipooru, bardzo ciekawa i ,,inna" książka, zachacza o psychologię i inne takie. Polecam! Aktualnie 13 z "wczesne lata : turniej w gorlanie". Moge polecić terz Brandon Mull Baśniobór. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 4 minuty temu Mroczny Obserwator napisał: Aktualnie 13 z "wczesne lata : turniej w gorlanie". Moge polecić terz Brandon Mull Baśniobór. Ach... Baśniobór. Super książka, bardzo fajnie się czyta, również polecam. Przeczytałem wszystkie części w mniej niż 2 tygodnie, tak mnie wciągnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Cześć, zadam Ci parę pytań. 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Jaki jest twój ulubiony sport? 4. Grasz na jakimś instrumencie? 5. Nie zadaję Ci za dużo pytań? Nie? No to jedziemy dalej. 6. Jaki jest twój ulubiony kuc tła? 7. Jaki jest twój ulubiony antagonista? 8. Jakich zespołów lub wykonawców słuchasz? 9. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 10. Applejack czy Rainbow Dash? 11. Masz jakąś ulubioną zabawę? 12. Jeśli masz, to jaką? 13. Gitara czy skrzypce? 14. Jakie książki czytasz? 15. Jakie filmy oglądasz? 16. Jaki jest twój ulubiony aktor? Dobra, już chyba wystarczy. A tak w ogóle Angelina jestem:) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 godzinę temu Rainbow Guitar napisał: Ach... Baśniobór. Super książka, bardzo fajnie się czyta, również polecam. Przeczytałem wszystkie części w mniej niż 2 tygodnie, tak mnie wciągnęła. Ja w ponad rok. Czekałem na część 5. W tym roku autor ma ją kontynuować. godzinę temu Rainbow Rock napisał: Cześć, zadam Ci parę pytań. 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Jaki jest twój ulubiony sport? 4. Grasz na jakimś instrumencie? 5. Nie zadaję Ci za dużo pytań? Nie? No to jedziemy dalej. 6. Jaki jest twój ulubiony kuc tła? 7. Jaki jest twój ulubiony antagonista? 8. Jakich zespołów lub wykonawców słuchasz? 9. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 10. Applejack czy Rainbow Dash? 11. Masz jakąś ulubioną zabawę? 12. Jeśli masz, to jaką? 13. Gitara czy skrzypce? 14. Jakie książki czytasz? 15. Jakie filmy oglądasz? 16. Jaki jest twój ulubiony aktor? Dobra, już chyba wystarczy. A tak w ogóle Angelina jestem:) 2.15 3. Nie mam faworyta. 4. Nie. 5. Nie. 6. Zecora. 7. Chrystialis 8. Słucham wszystkiego co wpada w ucho. 9. Jak wyżej. 10. Bez faworyta. 11. Nie mam. 12. Jak wyżej. 13. Skrzypce. 14. Fantasy. 15. Wszystke. 16. Nie mam faworyta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się