Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Witam was serdecznie! Nazywam się Cozy, lubię pomagać innym i grzebać przy samochodach. Jeśli chcecie się więcej czegoś dowiedzieć, wejdźcie na mój profil w dział "o mnie". Nie ukrywam czytania troszkę jest więc jeśli nie chce wam się czytać to nie czytajcie, do niczego nie zmuszam. Jeśli ktoś potrzebowałby się wygadać, pożalić się czy chciałby pomocy w sprawach rodzinnych, przyjaciół miłości nie radziłby sobie w życiu to z chęcią mu pomogę, tylko musicie się upewnić że aktualnie mam czas. Jeśli ktoś nie chce, nie zmuszam, jego wybór, ale jeśli kiedykolwiek by zechciał to zapraszam, nikogo nie odrzucam. Jeśli znajdziecie jakieś błędy to piszcie. Poprawię jak będę miał możliwość. http://img06.deviantart.net/cbb1/i/2012/216/8/e/mane_6_and_spike_by_marydrawsxanimash-d59soub.png Edytowano Maj 18, 2023 przez Cozy Glass 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Mnie również miło powitać nowego użytkownika na tym forum. Miłej zabawy życzę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Dziękuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Witaj na forum pomocny Kubo Mam pytanek parę, jeżeli to nie przeszkadza: 1. Lubisz czekoladę? 2. Za co lubisz Fluttershy? 3. Ulubiony kolor? 4. Jakie jeszcze lubisz seriale/kreskówki? 5. Masz jakiegoś ulubionego antagonistę? Miłego wieczoru 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 1. Tak. 2. Za to że jest taka urocza. 3. Pomarańczowy. :3 4. Jakie jeszcze? Za dużo do wymieniania. :/ wybacz. :c 5. Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Hej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Cześć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Moje pytanie : 1. Jakie książki czytasz? Edytowano Marzec 10, 2016 przez Mroczny Obserwator 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) Takie które mi wpadną w oko, najczęściej są to książki życiowe, z prawdziwymi problemami ludzi itp. Edytowano Marzec 10, 2016 przez Anoax Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ok. 2. Twoja ulubiona postać tła.(Zecora) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Tła? hmm... szczerze trudno mi zdecydować, ale myślę że byłaby to Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 3. Dlqczego nazwa Anoax(przez pierwsze pięć minut rozmowy kojarzyła mi suę z anorax co kojarzyło mi się z anoreksją) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Szczerze to sam nie wiem, wymyśliłem taki zlepek liter który brzmi moim zdaniem przynajmniej dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Siemka. Jedno pytanko. Jakiej muzyki i jakich wykonawców słuchasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Masz na profilu w zakładce "o mnie". Co do wykonawców to nie podałem bo sam nie wiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 1 minutę temu Anoax napisał: Masz na profilu w zakładce "o mnie". Co do wykonawców to nie podałem bo sam nie wiem. "Nie wiem, choć się domyślam" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Dobra. Już wiem. Niech zgadnę: właśnie oglądasz Piratów z Karaibów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Właśnie się skończyło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 O boże, zapomniałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Za tydzień trzecia część. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Ja również Cię witam i mam nadzieję, że zostaniesz z nami ^^ Czas na pytania! :> 1. Czym na codzień się zajmujesz? 2. Jakie masz hobby? 3. Jakie seriale oglądasz? 4. Jakie gry polecasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Dainbow Guitar, zobaczę i obejżę. Pawiu, Wszystko masz na profilu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Anoax napisał: Pawiu, Wszystko masz na profilu. Nie prawda, tam 3 i 4 punktu nie ma. Zaraz... czy my się nie spotkaliśmy na /sb? ^^ Edytowano Marzec 10, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 10, 2016 Autor Share Napisano Marzec 10, 2016 Ogólnie w zainteresowaniach i w dziale "o mnie" masz wszystko - jeśli czegoś nie wymieniłem to albo nie ogladałem serialu albo zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się