Czekoladowy Zbysiu Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Siema, chciałem się zapytać, czy ktoś organizuje może jakieś np. stanowisko na woodstocku czy cos w tym stylu? Jakaś strefa dla broniaków gdzie by można się spotkać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 No właśnie, to samo pytanie zadaję, bo możliwe że się wybiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 jest owszem i już śpieszę z odpowiedzią, w miarę możliwości dam mapke jak wyszperam (btw, grupa Woodstok Bronies na fb https://www.facebook.com/groups/191776787605989/?fref=ts) Rozkładamy się pośród całych czterech drzew na górce za pokojową wioską kriszny, blisko do lidla, wychodków i pryszniców. Część kuców będzie już w pierwszych dniach lipca na miejscu, w tym ja. Razem z nami rozkładają się inni nie kucowi znajomi, futrzaki (bardzo mili i spoko ludzie) i pojedynczy pastafarianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Maj 27, 2016 Autor Share Napisano Maj 27, 2016 Dzieki za odpowiedz bro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ktoś jest jeszcze zainteresowany dołączeniem do nas? w razie czego będę starał się sprawdzać forum, bo już 4go lipca będę na polu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ja się jednak nie wybieram :/ Samego mnie na bank nie wpuszczą, a nie mam z kim jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się