twister Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 (edytowany) Witam. Ostatnio postanowiłem rysować. Jako że nie posiadam dobrego "talentu" do plastyki to coś próbowałem wykombinować i wykombinowałem. UWAGA: Rysunek ten może wywołać drobne zakłócenia w reakcji, więc ludzi o słabych nerwach do beztalencia proszę wyłączyć kartę google, mozilla, opera, explorer lub safari. Cytuj https://drive.google.com/open?id=0B_o6Fjn4XDLqZ2JpZlFYWGl4cjg Edytowano Lipiec 10, 2016 przez ASmaxPL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Nie jest źle. To, co tu nie pasuje, to pyszczek trochę za bardzo spłaszczony, prostokątny (szczególnie z tyłu) tułów i trochę za krótkie nogi. I to, że przednia noga jest trochę za bardzo do tyłu. Ale powodzenia w rysowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 10 minut temu Emily napisał: Nie jest źle. To, co tu nie pasuje, to pyszczek trochę za bardzo spłaszczony, prostokątny (szczególnie z tyłu) tułów i trochę za krótkie nogi. I to, że przednia noga jest trochę za bardzo do tyłu. Ale powodzenia w rysowaniu Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Nie ma sprawy Sama pamiętam ja zaczymalam rysować. To były mroczne czasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Rysuj na kółkach, pracuj nad tą ogólną ,,krągłością" wygięciem kopytej i tym zadarciem pyszczka. Poświęć czas z kolorowania na to co podałem wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 (edytowany) Brzuch tylko trochę "nadęty", lecz reszta jest jak najbardziej dobra, skrzydła, głowa, wg mnie bardzo dobrze wyszły. Rysuj dalej trening czyni mistrza A i przednie kopyto zaokrąglij. Edytowano Lipiec 10, 2016 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 21 minuty temu Simplistic napisał: Rysuj na kółkach, pracuj nad tą ogólną ,,krągłością" wygięciem kopytej i tym zadarciem pyszczka. Poświęć czas z kolorowania na to co podałem wyżej. Poprawię swój talent 2 minuty temu Rapid napisał: Brzuch tylko trochę "nadęty", lecz reszta jest jak najbardziej dobra, skrzydła, głowa, wg mnie bardzo dobrze wyszły. Rysuj dalej trening czyni mistrza A i przednie kopyto zaokrąglij. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 A planujesz tworzyć na tablecie graficznym? fajna sprawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 10, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2016 18 minut temu Rapid napisał: A planujesz tworzyć na tablecie graficznym? fajna sprawa Posiadam tablet graficzny i mam zamiar tworzyć prace w gimpie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Polecam Paint tool sai, jakoś najlepiej mi się tworzy, no ale decyzja należy do ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 Witam. Tym razem znowu narysowałem RD, tylko tym razem lepiej niż ostatnio. Jedyne co mnie wkurza to kolorowanie które jest ciężkie przy kredkach które posiadam A oto mój projekt: Cytuj https://drive.google.com/open?id=0B_o6Fjn4XDLqYTU0RDY2MnVJSlE 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się