Kuba Dmode Coke Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Ten kto gra/grał w WOWA powinien znać Legendarną Gildie która jako pierwsza zabiła Lich Kinga 25HC or LK 25hc bez buffa do 30% wszystkich atrybutów! Enjoy! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Fh7kQkQkLik&feature=relatedhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=Z2ZlnPk7Bwk&feature=relatedhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=HKDLXauhy7E Pomimo że jest Cataclysm nadal mam ten moment przed oczami : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Jaki jest cel tego tematu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 9, 2011 Autor Share Napisano Październik 9, 2011 Hmm [...] Sam nie wiem ;3 Może taki że to pierwsza Gildia (legendarna) NA ŚWIECIE która zabiła LK25HC bez buffa do 30% wszystkich statystyk. JEST TO WPROST w 90% niemożliwe, jak widać oni tego dokonali. tzn. można dokonać niemożliwego. Co do filmu. 5:18 - epic :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 11, 2011 Share Napisano Październik 11, 2011 Oczywiscie ze bylo to mozliwe, to byla tylko kwestia gearu. Jak cos moze byc w '90% niemozliwe'? 9 osob nie moze sie, np. cofac w czasie a 10-ta moze? Poza tym 1 kill Paragonu byl chyba z 15% buffem, nie 30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 11, 2011 Autor Share Napisano Październik 11, 2011 Paragon co prawda próbował zrobić to na 15% buffie. Nie udało im się to z powodu: 1. Off tank nie mógł złapać moba, zlewał się z LK. 2. Nikt nie mógł ściągnać debuffa z rogala który zginął prawie że instant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 11, 2011 Share Napisano Październik 11, 2011 Bullshit. Powiedzialem 15% z pamieci, teraz sprawdzilem i zrobili to na 5%, nawet mimo tego ze ich tank dostal dc na samym poczatku walki. Zlewanie mobow to nigdy nie byl i nie bedzie problem w WoWie, ta kwestie rozwiazuja najprostsze macro, albo chocby nameplate'y. Na 30% buffie ta walka byla bez porownania latwiejsza niz chocby Yogg Saron +1, nie mowiac juz o +0, z porownywalnym gearem. Zreszta, dlatego wlasnie zabicie Yogg Sarona +0 zabralo o wiele dluzej niz LK HC, z buffem czy bez. Poza tym, Yogg Saron +0 byl przez pewien czas uwazany przez top gildie za 'matematycznie niemozliwa'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 11, 2011 Autor Share Napisano Październik 11, 2011 Hmh... Racja Lecz mi jednak chodziło także że zrobili to BEZ BUFFA 30% na 25hc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 26, 2011 Share Napisano Październik 26, 2011 Bylem kiedyś zapalonym graczem WOW ale ta gra rozwijała się w złym kierunku. Dla mnie WOW był najlepszy bez żadnych dodatków 40-osobowe raidy to było coś. TBC był niezły ale to nie to samo, WOLTK miał mnóstwo debilnych rozwiązań znienawidzonego Death Knigtha(50% serwera to było DK to naprawdę wpieniało) i niesamowicie niski poziom trudności. Z moja gildia bodajże w tydzień wyczyściłyśmy wszystkie raidy na serwerze Burning Legion a i tak wielu zrobiło to przed nami.Do do filmiku to nigdy nie bylem na tym raidze i nie mogę się wypowiedzieć.Mogę za to powiedzieć że klimat z tej gry wyparował całkiem,zresztą pewnie wiesz ze wow traci co miesiąc po 200-300 tys graczy, WOW umiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts