Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 Wiem że może być to niezgodne z regulaminem, ale chwiałbym zareklamować komiks Bronyego z Tajwanu , bo zrobiłem raster z jednej z jego prac za jego zgodą i on odezwał się do mnie z prośbą rozreklamowania komiksu swojego autorstwa. Komiks nie jest tak do końca Crossoverem, można go uznać za AU, w którym Equestria jest podobna do Planety Gaia z Final Fantasy 7, a więc mamy korporację Shinra i S.O.L.D.I.E.R. Sam komiks opowiada luźno dosyć fabułę Filmu Advent Chlidren i muszę przyznać jest dobry choć to tylko 11 stron 1 rozdziału jak na razie http://avchonline.deviantart.com/art/FF7-Advent-Children-MLP-cross-comic-page1-530933801 Proszę o wyrozumiałość adminów, inkwizytorów i modów, robię to tylko dla autora komiksu, gdyż uważam, że zasługuje on na uznanie Ps Jeśli komuś komiks ten przypadnie do gustu niech zostawi autorowi komentarz i dzieli się tym komiksem ze znajomymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2016 Share Napisano Sierpień 3, 2016 mało treści nawet jak na 10 stron i nie wiadomo co i dlaczego się tam dzieje, no ale zobaczymy co bedzie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Przewidujesz robić ciąg dalszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się