Hhhhhhesfyf Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 Witam Miałbym prośbę, gdyby ktoś z dobrym sercem mógłby mi udostępnić większość większość/ wszystkie piosenki autorki wymienionej w tytule. Nie jest ważne, czy chodzi o "Friendship is Magic" lub "Equestria Girls". Każdy gatunek/ rodzaj... Cokolwiek przyjmę i dam sporego plusa. Mam nadzieję, że ktokolwiek odpowie. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 Nie wiem czy o to chodziło, ale to zawsze "coś". Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler bonus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hhhhhhesfyf Napisano Październik 25, 2016 Autor Share Napisano Październik 25, 2016 Masz plusika, jednakże mam pytanie, nie są to Fan-Made? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 Są to Fan-Made i remake, ale w samym serialu DJP3 jest jak na lekarstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hhhhhhesfyf Napisano Październik 25, 2016 Autor Share Napisano Październik 25, 2016 Tu się zgodzę... Dlatego prosiłem o listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 http://pl.mlp.wikia.com/wiki/DJ_Pon-3 wystarczy w google wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 The best pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się