Guest Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) Witam wszystkich zainteresowanych tym wydarzeniem. Jestem początkującą tekściarką i szukam pomocy osoby, która zna się trochę na muzyce. Zajmuje się głównie tekstami, a tworzenie muzyki od podstaw jest dla mnie po prostu czarną magią. Postanowiłam popchnąć moją "karierę" do przodu i niestety tutaj zaczęły się problemy. Byłabym bardzo szczęśliwa jeśli ktoś zechciał by mi pomóc. Wszystkie szczegóły podam w wiadomości prywatnej. Będę bardzo wdzięczna za każdą chęć współpracy. Pozdrawiam serdecznie Edited November 11, 2016 by Crystal Laughter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Znam tylko jedną osobę, która potrafiłaby ci pomóc, niestety on jest prawie nieosiągalny. Jeśli chcesz zostać tekściarką dołącz do jakiejś grupy fandubberskiej, albo skontaktuj się z poczatkującymi fandubberkami znam parę Tworzenie muzyki i praca z nią jest czasochłonne i trudne. Wymaga dużego nakładu pracy. Wiem co mówię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Tutaj na forum będzie Ci ciężko znaleźć taką osobę, ale mam jeden pomysł gdzie możesz się z tym udać. Mianowicie chodzi o "Nanokarrin" - większej grupce dubbingowej, gdzie możesz kogoś poszukać i sprawdzić się w roli tekściarki. Nie uczestniczyłem tam, ale wydaję mi się, że powinnaś się tam odnaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Hmmm, może @Airlick? A tak na serio radzę skontaktować się w tej sprawie z naszymi polskimi fandomowymi muzykami. Polecam @Mates, spoko ziomek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Dziękuję za udzielone rady. Na pewno skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComingTrueMusic Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 11.11.2016 at 22:10 Crystal Laughter napisał: Witam wszystkich zainteresowanych tym wydarzeniem. Jestem początkującą tekściarką i szukam pomocy osoby, która zna się trochę na muzyce. Zajmuje się głównie tekstami, a tworzenie muzyki od podstaw jest dla mnie po prostu czarną magią. Postanowiłam popchnąć moją "karierę" do przodu i niestety tutaj zaczęły się problemy. Byłabym bardzo szczęśliwa jeśli ktoś zechciał by mi pomóc. Wszystkie szczegóły podam w wiadomości prywatnej. Będę bardzo wdzięczna za każdą chęć współpracy. Pozdrawiam serdecznie Ja ci pomóc mogę... Znam się na tworzeniu muzyki pod teksty, pod spektakle, pod sam obraz. Zapraszam na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts