The Silver Cheese Napisano Listopad 14, 2016 Share Napisano Listopad 14, 2016 (edytowany) "Informacje" Jak będzie coś godnego uwagi, poinformowania was, to wraz z Pinkie o tym do was napiszemy. Przede wszystkim rzeczy związane z konkursami, zapowiedziami, luźnymi scenkami, etc. Czytajcie, bo warto !! Wiele rzeczy mamy do zrobienia Cheese. Szkoda, że nie jestem tym odpowiednim Cheese . Nie narzekaj. Też jesteś świetny !! Pożyjemy zobaczymy. Więcej optymizmu !! No i uśmiechu !! To mogę zapewnić i będę się o to starał w każdym poście . Z innych informacji to mogę oficjalnie powiedzieć, że nowo przywrócony dział Pinkie Pie został oficjalnie otwarty. Jako opiekun zrobię wszystko, aby miła atmosfera, ciekawy wątki, dyskusje, konkursy się pojawiały tutaj i zachęcały was do zaglądania w nie. Wielkie podziękowania dla administratorów za przydzielenie mi tej roli. Pinkie, jak ich przekonałaś? Chyba te kremówki i napoleonki ich przekonały !!! Tak czy siak bardzo się z tego cieszę, Pinkie zresztą też. Raz jeszcze zachęcam do udzielania się i widzimy się w postach na forum kochani . Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Listopad 20, 2016 Autor Share Napisano Listopad 20, 2016 (edytowany) Informacje, informacje : CO JEST ? Ktoś ma urodziny i o nich zapomniałam !? Rozdają babeczki za darmo !? Nie i nie, ale i ta informacja cię zadowoli Pinkie. Chciałbym ogłosić, że drugim opiekunem w Cukrowym Kąciku został @Vezz. Na podobnych prawach oraz współpracy będziemy prowadzić dział Pinkie Pie. Dodatkowa para rąk się na pewno przyda na pokładzie . Raczej nie inaczej ^^ ~ Vezz Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 12, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2016 (edytowany) Hej, tutaj Pinkie !! Chciałabym ogłosić pewne małe wydarzenie związany ze Świętami Bożego Narodzenia w moim dziale. Pomyśleliśmy wraz @Cheese oraz @Vezz, że warto na czas świąteczny wstawiać tematy związane wyłącznie z nadchodzącymi świętami. Oznacza, to że tematy dostaną specjalną ramkę przy nazwie tematu, o taką, taką ładną '[Święta]' oraz tag o tej samej nazwie. Chcielibyśmy, aby także to miejsce tętniło magią świąt oraz zachęciło was do dyskusji na super tematy, o których raczej nie mówimy w każdy dzień roku. Oczywiście stare tematy są nadal dla was dostępne na waszą kreatywność . Chyba się podpiszecie pod tym, co nie chłopaki? Jestem za ~ Cheese Niech będzie ^^ ~ Vezz Edytowano Grudzień 13, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 9, 2017 Autor Share Napisano Luty 9, 2017 Parę słów wyjaśnień, bo ostatnio mało się działo w dziale. Wiadomo sesja, egzaminy więc czasem trudno mi było tutaj wejść i twórczo coś zrobić dla działu. Jako, że mam "prawie" (no dobra, jeden egzamin, ale czekam na wyniki) zaliczony semestr, to wracam aby wprowadzić parę nowych tematów do działu. No i @Vezza zagrzeję do roboty, bo też jakoś mało tu robi . Co to będzie ?? Co to będzie ?? Powiecie ? Wszystko w swoim czasie PInkie, w swoim czasie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 28, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Przepraszam za małą obsuwę i brak wiadomości w dziale, ale sesja też potrafi człowieka zniechęcić i odciągnąć od działania na forum. W każdym razie, na dniach pojawią się nowe tematy, bo trzeba ten zastój zlikwidować. I chyba w sumie tyle. A mówiłeś, że masz na wszystko czas Cheese? Bo mam, ale opowiadanie o językach assemblerowych czy algorytmach i strukturach danych raczej nikogo nie zainteresuje. Poczekaj. Zaraz ci podam algorytm na upieczenie ciastek z truskawkami oraz odpowiednią strukturę na mus malinowy. Dobra, nie mam pytań . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 14, 2019 Autor Share Napisano Luty 14, 2019 I am back !! Który to raz? 5 ? Hmmm ... I will be back ! Po zastoju pora wrócić. Stay Tuned !! Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts