Gość Ziemowit Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 - Witajcie! Być może na tym forum brakowało tematu gdzie mogliście pochwalić się zdjęciami ze wsi. Jeśli wam brakowało, to takowy właśnie powstał, albowiem wspólnie z Ziemowitem wymyślaliśmy taki temat w, którym możecie pochwalić się zdjęciami swojego ogrodu, swojej wiejskiej okolicy. A osoby, które mieszkają w mieście mogą również wstawiać zdjęcia ze wsi, ponieważ mogli być np. tam na wakacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 No to jutro się pochwalę Zdjęcia wsi + najprawdopodobniej zdjęcia z gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodygniewny13 Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Skoro można się chwalić, to czemuż by nie skorzystać wisienki w sadzie Motylek w lesie wschód słońca (widok z tarasu) I kocur 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Pamiętacie jeszcze ogromne zaspy śniegu zimą? Rok 2010: Spoiler Chcę to znowu ;___; 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 12 godziny temu Uszatka napisał: Pamiętacie jeszcze ogromne zaspy śniegu zimą? Rok 2010: Pokaż ukrytą zawartość Chcę to znowu ;___; Ja też... A swoje zdjęcia dam potem. Z gór mam trzy, a ze wsi pare zrobię potem może. Albo jak będzie lepsza pogoda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts