ATIMKOS Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Ostatnio gdy próbuje wejść w tryb online w tej grze pojawia się taki błąd: Wie ktoś czy coś da się z tym zrobić i czemu nie mam tego problemu na drugim profilu? (Mam nadzieje że pisze o tym w dobrym dziale) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Styczeń 13, 2017 Share Napisano Styczeń 13, 2017 Gra jest na Steamie, tak? Nie byłeś przypadkiem zbanowany np. w grach Valve (Half-Life 2, Team Fortress 2, Counter-Strike: Global Offensive etc.)? Bo nie zdziwiłabym się, gdyby osoby z banem VAC nie mogły grać w multi niektórych gier, np. któreś Dark Souls (2 lub 3) blokowało w takich przypadkach dostęp do multiplayera i funkcji sieciowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 13, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2017 Mam vacban w tf2 od 2013, ale DOA5LR CF nie jest grą vac i mogłem w nią grac online. I z tego co czytałem na steam nie banują w niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się