DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Siemaneczko ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Yo! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj! Mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej . Reszcie zostawiam pytania do ciebie Posted by Rainbow Deck & Tapatalk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Elo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Spoiler zero przedstawiania się... no ale cóż nie każdy jest otwarty xD Witaj na forum! Wybacz jeśli te pytania będą trochę zbyt personalne, ale nie musisz na nie odpowiadać 1. Jakiej muzyki słuchasz? Pewnie jest tam dużo "BASS" 2. Czy masz jakichś kolegów bronych? 3. Ulubiony napój? 4. Jak zostałeś brony? 5. Czy twoi znajomi wiedzą, że jesteś brony? BROHOOF! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witam, widzę duży napływ na tę forum. Wiesz, przydałoby się napisać coś o sobie. Regulamin znasz? Kojarzysz trylogie gier S.T.A.L.K.E.R. ? Jak tam życie? Mam nadzieje, że się nie speszyłeś tymi niestandardowymi pytaniami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden&Girl Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witamy na forum! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Siemson koleżko, rozgość się ; ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 Dzięki wszystkim za odpisanie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 odpowiedź do Mielcar: 1.słucham techno a szczegulnie dj pon3 2.niestety nie mam 3.pepsi,cola,mirinda,fanta,mountendew i inne 4.wszedłem na yt i zobaczyłem przeróbke mlp obejżałem wiem że przeróbki to gówno nie słuchałem ale patrze fajny serial oglądałem parę odcinków poszłem spać na następny dzień oglądałem czytałem w necie o mlp i znalazłem że dorosły męszczyzna który lubi mlp to brony i tak zostałem brony 5.nie nie wiedzą BROHOOF (nie stety emotikonki mi się nie wyświetlają) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 odpowiedź do beerbrian: regulamin znam trochę znam trylogię S.T.A.L.K.E.R życie dobrze a pogoda źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 mielcar counter Strike: equestria offensive mnie rozwala 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 2 minuty temu DJxenon33 napisał: mielcar counter Strike: equestria offensive mnie rozwala A grasz może w CS:GO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Autor Share Napisano Luty 23, 2017 Tak kilka dni temu dropnoł mi tiger tooth 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Cześć Wiesz co, chyba regulaminu nie znasz, bo nie można pisać posta pod postem przed upływem 24h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Techno? Nooo, mój człowiek! Posted by Rainbow Deck & Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się