Dark Technology Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 3 minuty temu Pixelator napisał: Jakiej słuchasz muzyki? nie mam ulubionej i przeważnie nic nie słucham. Może przejćmy na PW ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) O miło mi powitać. Jeszcze pytanko ode mnie: Co do RPG, grasz częściej jako mistrz gry czy uczestnik? Która edycja papierowego WH? W jakim okresie Starego Świata grasz? No i czy przyjąłeś w swoich światach do kanonu wydarzenia z Age of Sigmar? Witam na forum i życzę miłego pobytu. Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Pan B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Zazwyczaj gram jako mistrz (prowadzę w moim autorskim świecie) w WH grałem tylko raz i średnio go ogarniam, a w WoDa grałem dwie tygodniowe sesje. Ogólnie dopiero z RPGami zaczynam... Gram dopiero od roku, a i to sporadycznie Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Jasne, w takim razie jeśli byś tylko chciał się dopytać o cokolwiek związane z RPG-ami to pisz śmiało na priv. Sześcioletnie doświadczenie jako MG robi swoje. To może jeszcze z ciekawości spytam się, jaki gatunek książek preferujesz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Science fantasy, jeśli coś ci to mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Jakaś ulubiona seria, bądź autor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) Nie znam żadnych dobrych książek z tego gatunku, ale podoba mi się sama konwencja (właśnie w niej jest mój RPG). O ulubionych książkach pisałem już w tym temacie na poprzedniej stronie. Ulubiony autor: Ursula LeGuin Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 No cóż tyle chciałem wiedzieć, jeszcze raz witam na forum. Jeśli będziesz chciał pogadać pisz na priv. Miłego pobytu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Baw się dobrze na forume i nie odchodź za szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 28 minut temu Zexel napisał: Baw się dobrze na forume i nie odchodź za szybko nie zamierzam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Witam Cię gorąco na forum ~ Fajny masz avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 9, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2017 (edytowany) 3 minuty temu Uszatka napisał: Witam Cię gorąco na forum ~ Fajny masz avek dzięki! (wpisz w google cyriak animations to będziesz miał takich więcej) Twój avek jest z loraxa? Dobrze zgadłem? Edytowano Kwiecień 9, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 9, 2017 Share Napisano Kwiecień 9, 2017 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się