Altius Volantis Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Łozapp boiz? Nie wiem co mnie skłoniło do założenia tego tematu, ale jak już jest, to spoko Co wiemy na pewno o DJ Pon-3? 1. Jest jednorożcem 2. Mieszka w Ponyville razem z Octavią Melody 3. Jest dość sławna - gra na pokazach mody i innych imprezach 4. Jej fandomowe imię to Vinyl Scratch 5. Jak dotąd w serialu nie wypowiedziala ani jednego słowa, mimo że była jedną z głównych postaci w odcinku A Slice of Life, czyli w teorii jest niema. 6. Prowadzi klub w Manehattanie. A teraz - czego o niej nie wiemy 1. Czy tworzy własną muzykę - tutaj jestem na tak, ponieważ niemożliwe, żeby tak po prostu się dopasowała do Tavi, i choć nie widzimy, żeby posiadała w domu studio, to pewnie jest ono po prostu gdzie indziej, np. w wyżej wspomnianym Manehattanie. 2. Czy ma konkurencję i jak duża ona jest - tu pozostają domysły, nie mamy wzmianki o innych DJach w MLP. Swego czasu próbowałem stworzyć fandomowe klony niektórych DJów, np. Hoofwell - Hardwell, Pony House Mafia - Swedish House Mafia. Może kiedyś . 3. Jakie gatunki tworzy i gra - wg fandomu jest to dość ostry dubstep, w serialu mamy do czynienia też z electro pop, house,a nawet 80's hip hop. A wy? Co o tym myślicie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Kwiecień 16, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2017 No i nasza kochana Vinyl pojawiła się w 1 odcinku 7 sezonu, co prawda jako postać tła, ale czekamy na więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Lipiec 1, 2018 Share Napisano Lipiec 1, 2018 Jest wiele do opowiedzenia , dużo możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts