Żelazko Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 http://imgur.com/a/EidR4#0 W tym albumie znajdują się 3 grafiki stworzone przez inż. kpt. ks. Sharikana (czyt. Inżyniera, Kapitana, Księdza,) jest to coś w stylu banerów naszego serwera (BTW jestem na jednym ze zdjęć ) tak więc do roboty moje kuce, siejcie chaos, zniszczenie, gwałćcie i plądrujcie ... no i oczywiście reklamujcie ~Żelazko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Hę? A skąd ja się tam wziąłem bo nie przypominam sobie żebym pozował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharikan Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Hę? A skąd ja się tam wziąłem bo nie przypominam sobie żebym pozował... Magia Photoshopa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Don't say :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Poproszę bramkę numer 3... bo ja tam jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazko Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 ludzie (kucyki) wołałem was do wspólnego zdjęcia i nikt nieruszył 4 kopyt albo zadu więc jak paparazzi za wami latałem za wami a to że tamto wyszło najlepiej to nie moja winna nikt nie chciałbyć na zdjęciu dla sharikana *foch* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jestem taki fotogeniczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Jak to możliwe że tam nie ma Soarina ? Smutno mi przez was xd , ja też zapewniam muzykę jak ktoś chce jej posłuchać to na naszych rozmowach na Skype są okazje na usłyszenie Sorrałke FM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts