Syrth Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Dziś gdy zalogowałam się na komórce na forum to wylogowało mnie na kompie, a potem na oderót. Jako, że regularnie z forum korzystam na komórce i na kompie to jest to dość upierdliwe mimo autouzupełnienia, przyzwyczaiłam się że po prostu zawsze byłam zalogowana. Nie wiem czy to błąd, ale jeśli tak ma być to chyba będę musiała się przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Wyloguj się z forum na każdym urządzeniu, usuń pliki cookies, zaloguj ponownie. Jak to nie pomoże, to będziemy myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2017 @Decaded Zrobiłam tak, nie działa i dalej wylogowywuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 26, 2017 Share Napisano Czerwiec 26, 2017 Sprawdziłem wszystko, co sprawdzić mogłem i... nie mam pojęcia, co to powoduje. Jak tylko wpadnę na jakiś pomysł, dam znać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts