Applejack12 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Tu są wszystkie odc z tej bajki. http://www.youtube.com/watch?v=mRcj9VJkg1o&list=PL00CFCF3F7844BF9D&index=1&feature=plpp_video Ta bajka jest nawet fajna i ma wyjść w tą sobotę kolejny Sezon jak z MLP:FIM ma być tego września. Link do komentarza
Ukeź Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ło matko, odkopuję jakieś starocie, w których jak widzę nikt się nie wypowiadał, poza autorem. No ale nic, jako, że kreskówkę oglądałam, przynajmniej w części (jestem w trakcie) to mogę coś na ten temat powiedzieć. Polski dubbing mi się nie podoba koszmarnie, a do tej wersji niestety się dorwałam. Ale no nic, dub jakoś ścierpię, ze względu na to, że ogólnie jaram się superbohaterami, a tutaj występują i Thor i Iron Man, także moi ulubieńcy. No i Loki, mimo, że to akurat czarny charakter, ale mniejsza~ No i z tego co oglądałam, to przyznam, że nawet mi się podoba, jednak chyba wolę Avengersów w postaci filmowej. Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Stary temat = archiwum. W razie czego jest możliwość przywrócenia - PW. Link do komentarza
Recommended Posts