PainChillerPL Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Wpadłem dzisiaj na taki pomysł Dawajcie tutaj najmroczniejsze, i najklimatyczniejsze OST z Gier i filmów. Najlepiej coś, czego słuchanie powoduje ciary Na początek coś ode mnie Spoiler Spoiler Spoiler Czekam na propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Można? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Lipiec 24, 2017 Share Napisano Lipiec 24, 2017 Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 (edytowany) Tak szczerze? Cokolwiek związanego z Darkest Dungeon. [/spoiler] Bardzo podoba mi się też OST z oryginalnego The Binding of Isaac i myślę, ze pasuje do tej kategorii... ...no i soundtrack z gier (i nie tylko) z Warhammera 40000. Edytowano Lipiec 26, 2017 przez Riddle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Sierpień 22, 2017 Share Napisano Sierpień 22, 2017 Podbijam: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się