Yoru_Dragon Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Hej! W sumie nie jestem taka początkująca jeśli chodzi o rysowanie kucyków (od 5 klasy szkoły podstawowej), ale odbiega to od perfekcji nawet bardzo xd. Zresztą sami oceńcie. Poniżej macie żeńską wersję Bright Mac'a mojego autorstwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 (edytowany) Zgięta tylna noga jest o wiele za krótka Przednia zaczyna się w bardzo dziwnym miejscu Nie licząc tego rysunek wygląda całkiem przyzwoicie Chociaż ciężko coś powiedzieć po jednej pracy Chętnie zobaczę Twoje inne rysunki Edytowano Sierpień 16, 2017 przez Redeline 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaYellow Napisano Wrzesień 30, 2017 Share Napisano Wrzesień 30, 2017 Tylna wyprostowana noga mogłaby być troszeczkę po lewo ( Ale to w sumie twoja decyzja ) Zgięta noga jest zbyt krótka Przednia noga ma taki troszeczkę połamany kształt Jestem amatorem więc są to porady nabyte z doświadczenia Bardzo podoba mi się pyszczek, jest taki uroczy! xD Również ładna jest grzywa i kapelusz którego osobiście raczej nie dałabym rady narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się