Eva Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 *wchodzi do wątku z miotłą* Trzeba tu nieco odkurzyć. Styl mi się dość zmienił. Dużo rysowałam na kartkach. Pewnie i tak ten wątek się znów zakurzy, ale póki tu jestem, to coś wstawię. Żeby nie było od razu takiego przeskoku, to luty 2012: A teraz nieco nowsze z dA i inne (z pierwszej Akademii Magii, miałam też szkic na trzecią, ale nie wzięłam zeszytu i nie miałam jak przesłać...): Amy :3 Aura, Nemezis i Chell Aura należy do Saf i Enigmy, Nemezia - do Saf, Chell jest 'własnością wspólną' Spamczatu. :3 ^ Te dwie prace wylądowały w PDA na FGE, więc pewnie je już część osób widziała. Trolololo~. "Draw This Again", czyli jak zmienił się mój styl od początku tego wątku do tych prac~. A tu moje prace z pierwszej Akademii Magii: Darkness, postać Enigmy. (Darkness powinna być czarna, ale źle by mi się ją cieniowało. XD) Pierwsza praca takim stylem~. Jakiś lineart z jakiegoś szkicu. Można używać, jakby ktoś chciał. :3 Szkic z mojego notesu z jednej z pierwszych lekcji matematyki. :3 No, to na razie koniec. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie no muszę przyznać że ładnie ci to wychodzi. Podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Eva! Rysunki świetne. Podoba mi się ta Amy i ogólnie wszystko, bardzo fajny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Czekałem na powrót tego tematu Najbardziej w oko wpadły mi: http://saoa.deviantart.com/art/Trolololo-Pat-as-a-pony-328388278 http://th01.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/293/a/4/darkness_by_saoa-d5gz2le.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts