LeviathanLil Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 (edytowany) Chyba mogę to tutaj wrzucić. Przynajmniej tak mi się wydaje. Raczkowanie w Medibang Pro. refka sona zrobiona markerami shipping ocków edit: dorzucam link do deviantarta https://www.deviantart.com/leviathanscrown Edytowano Wrzesień 5, 2018 przez LeviathanLil 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Ładne te kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Ciekawe c: Zapytam, jakie to markery na pandemonium? Poza tym, słodka postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeviathanLil Napisano Wrzesień 2, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Na próbę kupiłam chińskie markery TouchFive na aliexpress. Są dość dobre, ale robienie drobnych detali jest dość trudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 Oh, to dlatego ich nie rozpoznałam! Tych jeszcze nie mam A na jakim papierze rysujesz? Czasem problem z detalami ma źródło w jego kiepskim doborze, tak między innymi (Nie żebym sama jakoś się starała zawsze szukać dobrego papieru, no ale leń ze mnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeviathanLil Napisano Wrzesień 5, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2018 (edytowany) Tutaj to nie tylko papier (rysuję zazwyczaj na technicznym, czasami na takim do akwareli), a głównie to, że końcówki markerów są dość grube |D Dorzucam rysunek z profilowego i adopty robione na bazie pos zamówienia... której jeszcze do zamówień nie miałam okazji użyć Edytowano Wrzesień 5, 2018 przez LeviathanLil 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 6, 2018 Share Napisano Wrzesień 6, 2018 Piękny styl :3 Lubię takie drobne kopytka, owłosione pęciny i ogonki z pędzelkami~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeviathanLil Napisano Październik 16, 2018 Autor Share Napisano Październik 16, 2018 (edytowany) Edytowano Październik 16, 2018 przez LeviathanLil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeviathanLil Napisano Październik 16, 2018 Autor Share Napisano Październik 16, 2018 robię aktualnie trochę zamówień i uznałam, że przydałoby się wrzucić ich szkice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się